Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Cure kakav spolni organ imate? u Društvo forumu; Znači ti si sa 17 godina već odradila jednu korektivnu operaciju, i to baš na pizdi (...

Vidi Rezultate Anketa: Cure vaš spolni organ izgleda kao....
Angel of Angelica 2 28.57%
Cathedral of Cathy 5 71.43%
Glasači: 7. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-12-06, 13:31   #61 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,709
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Cure kakav spolni organ imate?

Znači ti si sa 17 godina već odradila jednu korektivnu operaciju, i to baš na pizdi (da li se to zove pizdoperacija ili nekako drugačije)?

Šta te potaknulo na takav korak? Negativni komentari jednog od brojnih ljubavnika? Higijenski razlozi? Čisto estetski - gledala si pizdu, i zaključila da ti se ne sviđa?

Daj, pojasni nam malo tvoje motive...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 13:31   #62 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,805
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
u jbt koje umocnice......zgledaju ko blatobrani od spaceka....ajoooj...to trebas fino biti nabrundani da ga umocis unutra ...
Umočnice Ajde svakako ih zovu ali umočnice

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 13:35   #63 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

to ti je po novom hrvatskom rjecniku umocnica
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 13:43   #64 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika trina_kristina

Datum registracije: 03-12-06
Godina: 18
Poruka: 13
trina_kristina se izdvaja iz mase

to ti se zove korekcija obostrano hipertrofičnih vulvi...
a napravila sam ju iz estetskih razloga, nisu mi se sviđale i htjela sam ih maknut !
eto, jednostavno to.
Star 04-12-06, 13:48   #65 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,709
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa kako znaš da ti se nisu sviđale?

Mislim, da bi ti se nešto sviđalo, moraš s nečim usporedit... s čime si ti usporedila pizdu? S kojom drugom pizdom? I s koliko njih?

Ne kontam...

Ali dobro, vjerujem ti na riječ - pizda ti se nije sviđala, pa si je sredila. Svaka čast.
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 13:58   #66 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,740
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

hahahhahahhahaha
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 14:00   #67 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,979
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Cure kakav spolni organ imate?

Citat:
Pravi autor: trina_kristina Pogledaj Poruke
neee, nije to kod mene tak bilo,tj. tak uvećano hihi
nego manje
a slike? hehe , imaju ih samo određene osobe . ovo je meni genetski došlo preko bake, samo što ona to nije operirala a ja jesam jer sam htjela , nije mi se sviđalo, dok se nekima to jako sviđa.
a poslje operacije je sasvim normalne veličine, kak sam ja u biti i htjela
al moram i reć da dani poslje operacije su koma, boli dosta, i nisam mogla vozit bajk kojih mjesec dana ni radit tzk....

"skidam kapu" za otvorenost i iskrenost, što si svoje iskustvo podijelila s nama...vjerujem da nitko od nas ne zna nikoga 'ko je napravio ovakava korektivni zahvat, a vjerojatno im još cura koja više oko toga zanima i koje muci isti problem....ispričaj nam što više i uputi s konkretnim infomacijma....i uopće zašto si išla na tako nešto, s cim usporedila....????

nemoj zamjeriti dečkima i meni na pitanjima i izražaju, jer sva ekipa ovde je dobronamjerna i voli se dobronamjerno zezati, iako je ovo jako ozbiljna stvar
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 14:01   #68 (permalink)
Starter

kako znam? pa znam da je kod većine žena kao kod mene sada, a i moje frendice su mi rekle da one nemaju taj problem...i tak sam znala.a jednostavno mi nije bilo ljepo, bar meni osobno, i nisam se s time više htjela opterećivat i gotovo. šta god bilo, ja odoh na korekciju i sad je sve ok
Star 04-12-06, 14:12   #69 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,979
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Cure kakav spolni organ imate?

Citat:
Pravi autor: trina_kristina Pogledaj Poruke
kako znam? pa znam da je kod većine žena kao kod mene sada, a i moje frendice su mi rekle da one nemaju taj problem...i tak sam znala.a jednostavno mi nije bilo ljepo, bar meni osobno, i nisam se s time više htjela opterećivat i gotovo. šta god bilo, ja odoh na korekciju i sad je sve ok
gdje si to sve obavila, na teret HZZO-a ili platila, neka posebna priprema, kako nakon...nije mi ajsno ako nisu jako bile kao ove na slikama, pa jel bilo stavrno potrebe..???
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 14:20   #70 (permalink)
Starter

evo cjele priče:
kad sam skužila taj problem, činilo mi se da to neću moć riješit.onda sam ošla na pregled, tj. par njih i jedan od doktora mi je rekao da se slaže samnom da se to korektira , i dao mi uputnicu za pregled kod doktora šermana u sveti duh. tamo mi je dotični rekao da moram napravit pretrage prije operacije, i s nalazima doći kod svog ginekologa da mi da uputnicu za operativni zahvat. kad sam dobila uputnicu ošla sam s njom i nalazima u zg, i ostala u bolnici. dan poslje tog prvog, došla je operacija. trajala je svega pola sata. nakon toga su mi stalno stavljali obloge , to je valjda ta neka procedura.nisam mogla sjedit , a nekad ni zaspat zbog boli,ali puštena sam doma nakon 3 dana. i morala sam na kontrolu za 2 tjedna. konci od šivanja su sami trebali popadat, tako je i bilo. dakle, sve u najboljem redu.
a to nisam plaćala jer nisam još punoljetna i nisam to radila u nekoj privatnoj bolnici. još nešto ?
Odgovor
Tagovi: pizda, spolni organ, vagina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113