| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Cure kakav spolni organ imate? u Društvo forumu; Znači ti si sa 17 godina već odradila jednu korektivnu operaciju, i to baš na pizdi (... |
| Vidi Rezultate Anketa: Cure vaš spolni organ izgleda kao.... | |||
| Angel of Angelica | | 2 | 28.57% |
| Cathedral of Cathy | | 5 | 71.43% |
| Glasači: 7. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure kakav spolni organ imate? Znači ti si sa 17 godina već odradila jednu korektivnu operaciju, i to baš na pizdi (da li se to zove pizdoperacija ili nekako drugačije)? Šta te potaknulo na takav korak? Negativni komentari jednog od brojnih ljubavnika? Higijenski razlozi? Čisto estetski - gledala si pizdu, i zaključila da ti se ne sviđa? Daj, pojasni nam malo tvoje motive...
__________________ Pa mi je ža, ća san te upoznava ja. Sa' mi je ža, ća te volin ja. |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| charolastra | Re: Cure kakav spolni organ imate? Citat:
Umočnice Ajde svakako ih zovu ali umočnice ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure kakav spolni organ imate? to ti je po novom hrvatskom rjecniku umocnica ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-12-06 Godina: 18
Poruka: 13
![]() | Re: Cure kakav spolni organ imate? to ti se zove korekcija obostrano hipertrofičnih vulvi... a napravila sam ju iz estetskih razloga, nisu mi se sviđale i htjela sam ih maknut ! eto, jednostavno to.
__________________ |
| | |
| | #65 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure kakav spolni organ imate? Pa kako znaš da ti se nisu sviđale? Mislim, da bi ti se nešto sviđalo, moraš s nečim usporedit... s čime si ti usporedila pizdu? S kojom drugom pizdom? I s koliko njih? Ne kontam... Ali dobro, vjerujem ti na riječ - pizda ti se nije sviđala, pa si je sredila. Svaka čast.
__________________ Pa mi je ža, ća san te upoznava ja. Sa' mi je ža, ća te volin ja. |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,979
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
"skidam kapu" za otvorenost i iskrenost, što si svoje iskustvo podijelila s nama...vjerujem da nitko od nas ne zna nikoga 'ko je napravio ovakava korektivni zahvat, a vjerojatno im još cura koja više oko toga zanima i koje muci isti problem....ispričaj nam što više i uputi s konkretnim infomacijma....i uopće zašto si išla na tako nešto, s cim usporedila....???? nemoj zamjeriti dečkima i meni na pitanjima i izražaju, jer sva ekipa ovde je dobronamjerna i voli se dobronamjerno zezati, iako je ovo jako ozbiljna stvar
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #68 (permalink) |
![]() | Re: Cure kakav spolni organ imate? kako znam? pa znam da je kod većine žena kao kod mene sada, a i moje frendice su mi rekle da one nemaju taj problem...i tak sam znala.a jednostavno mi nije bilo ljepo, bar meni osobno, i nisam se s time više htjela opterećivat i gotovo. šta god bilo, ja odoh na korekciju i sad je sve ok ![]()
__________________ |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,979
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #70 (permalink) |
![]() | Re: Cure kakav spolni organ imate? evo cjele priče: kad sam skužila taj problem, činilo mi se da to neću moć riješit.onda sam ošla na pregled, tj. par njih i jedan od doktora mi je rekao da se slaže samnom da se to korektira , i dao mi uputnicu za pregled kod doktora šermana u sveti duh. tamo mi je dotični rekao da moram napravit pretrage prije operacije, i s nalazima doći kod svog ginekologa da mi da uputnicu za operativni zahvat. kad sam dobila uputnicu ošla sam s njom i nalazima u zg, i ostala u bolnici. dan poslje tog prvog, došla je operacija. trajala je svega pola sata. nakon toga su mi stalno stavljali obloge , to je valjda ta neka procedura.nisam mogla sjedit , a nekad ni zaspat zbog boli,ali puštena sam doma nakon 3 dana. i morala sam na kontrolu za 2 tjedna. konci od šivanja su sami trebali popadat, tako je i bilo. dakle, sve u najboljem redu. a to nisam plaćala jer nisam još punoljetna i nisam to radila u nekoj privatnoj bolnici. još nešto ?
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: pizda, spolni organ, vagina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.

Umočnice