Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Cure kakav spolni organ imate? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: trina_kristina evo cjele priče: kad sam skužila taj problem, činilo mi se da to neću moć ...

Vidi Rezultate Anketa: Cure vaš spolni organ izgleda kao....
Angel of Angelica 2 25.00%
Cathedral of Cathy 6 75.00%
Glasači: 8. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-12-06, 15:50   #71 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Cure kakav spolni organ imate?

Citat:
Pravi autor: trina_kristina Pogledaj Poruke
evo cjele priče:
kad sam skužila taj problem, činilo mi se da to neću moć riješit.onda sam ošla na pregled, tj. par njih i jedan od doktora mi je rekao da se slaže samnom da se to korektira , i dao mi uputnicu za pregled kod doktora šermana u sveti duh. tamo mi je dotični rekao da moram napravit pretrage prije operacije, i s nalazima doći kod svog ginekologa da mi da uputnicu za operativni zahvat. kad sam dobila uputnicu ošla sam s njom i nalazima u zg, i ostala u bolnici. dan poslje tog prvog, došla je operacija. trajala je svega pola sata. nakon toga su mi stalno stavljali obloge , to je valjda ta neka procedura.nisam mogla sjedit , a nekad ni zaspat zbog boli,ali puštena sam doma nakon 3 dana. i morala sam na kontrolu za 2 tjedna. konci od šivanja su sami trebali popadat, tako je i bilo. dakle, sve u najboljem redu.
a to nisam plaćala jer nisam još punoljetna i nisam to radila u nekoj privatnoj bolnici. još nešto ?
e sada još samo moraš isprobati mačkicu na terenu......
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 19:11   #72 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika trina_kristina

Datum registracije: 03-12-06
Godina: 19
Poruka: 13
trina_kristina se izdvaja iz mase
Re: Cure kakav spolni organ imate?

već jesam
Star 04-12-06, 19:16   #73 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

Citat:
već jesam
i što kažu kakva je bila prije, a kakva poslije....?????
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 19:45   #74 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika trina_kristina

Datum registracije: 03-12-06
Godina: 19
Poruka: 13
trina_kristina se izdvaja iz mase

e da, prije te korekcije nisam se uopće htjela bubat, bio mi je neki bed, šta ja znam.
tako da nema odgovora na ovo ....
Star 04-12-06, 20:04   #75 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
e da, prije te korekcije nisam se uopće htjela bubat, bio mi je neki bed, šta ja znam.
tako da nema odgovora na ovo ....
Ma ja mislim Kristina da si ti sama svoju mačkicu sjebala. Stalno su te forsali pričom, imala baka, možda budeš i ti i na kraju ispalo kao i da je tvoja problem, ali je u biti bila ok. Bilo ti bed pred dečkićima, nisi se bubala, hormoni rade i što curice rade..masturbiraju, svaki dan, više puta dnevno, razvlače mačkicu an sve strane i ti si nju na kraju dovela do toga da mačkica ima dambo problem i da treba na operaciju....te curice...... ...preko koljena, pa po guzi.....samo misle na one stvari......
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 21:19   #76 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,527
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
te curice...... ...preko koljena, pa po guzi.....samo misle na one stvari......

aahhahahhahahahha ja ću poludit
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 11:24   #77 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 11:26   #78 (permalink)
baci mi nekaj gospođaaaaa

Poruka: 3,161
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

hehehe...moram reci da sam prije par godina jednu malu deflorisal....imala je preklapacu ko da se servisirala 5 put na dan...nisam mogel vjerovat da junferica ima tak izradjenu umocnicu...kad bi ju odrezal mogli bu se cetvorica najesti...onak ko fileki..na kiselo....posle sam skuzil zakaj je imala sjebanu umocnicu...pica se profesionalno bavila s jahanjem i navodno se od sedla deformirala....hmhm...kaj bus...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 11:32   #79 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,364
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 11:33   #80 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

buahahaha koji lom od topicka
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pizda, spolni organ, vagina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114