| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Čuvanje ispita na fakultetima u Društvo forumu; Pozdrav, Zna li netko koliko dugo profesori moraju po zakonu čuvati ispite studenata?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 990
![]() | Re: Čuvanje ispita na fakultetima NE ![]()
__________________ Renault F1 Team ...to možda nebudeš pročitao u knjigama,to buraz možda nebuš gledao u kinima al vjeruj mi kad ponos grada mog čuješ na tribinama znaj dragi bog da nema kluba do Dinama... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čuvanje ispita na fakultetima Pa u tvom studentskom dosijeu svi tvoji položeni ispiti moraju biti obeleženi, po zakonu. Ali meni se desilo nešto da su moj pisani rad (ispit) negde zagubili pa mi posle nisu verovali da sam položila.....ma opšta frka je ispala. I na kraju morala sam ponovo polagati ispit usmeno ali hvala Bogu položila sam ga. Tako da sve je moguće ali najblje bi bilo što pre da upišeš ocenu da ne bi došlo do nekog sličnog problema.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-08
Poruka: 2
![]() | Re: Čuvanje ispita na fakultetima Profesor me totalno izgubio iz svih mogućih zapisa, ispit sam pisala 2 puta, prvi put pala, drugi prošla, ali čak ni to nemaju evidentiramo, sve sam ispite položila i napisala diplomski, preostaje mi samo da upišem tu ocjenu da bih diplomirala, ne znam šta da radim??? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čuvanje ispita na fakultetima Odi evidenciji studija, neka ti pogledaju u bazu podataka....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čuvanje ispita na fakultetima Idi do dekana , objasni mu celu situaciju . Najbolje je tako, jer sam napisala moj slučaj ovde, i ja sam išla kod dekana, pa kod prodekana za nastavu, ma nema gde nisam išla...Tako da iscimaj se , mora da nadju tvoj ispit. Srećno.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.