| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Da napišete knjigu o svom životu.... u Društvo forumu; Kako bi nazvali knjigu koja govori o vašemu životu i zašto?? Ja bi npr. svoju nazvala "Kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da napišete knjigu o svom životu.... Kako bi nazvali knjigu koja govori o vašemu životu i zašto?? Ja bi npr. svoju nazvala "Kako sam pala niz stepenice i ostala čitava" jer sam u životu malo ( čak bi se usudila reći šarmantno ) šeptrljava, ali nikada se nisam polomila ili nešto sjebala, razbila.....a stalno padam, spotičem se, rušim... ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da napišete knjigu o svom životu.... ajoj ime bi bilo leteći cirkus XY-a a uglavnom imala bi sadržaja otprilike isto kao i Pale sam na svijetu |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Da napišete knjigu o svom životu.... Zvala bi se "Gdje sam bio kad se pamet dijelila" ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da napišete knjigu o svom životu.... Citat:
a knjiga? Ispovijest jedne šeprtljave mazohistične neurotičarke.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Da napišete knjigu o svom životu.... Pa svi smo ovdje još daleko premladi da napišemo knjigu...iako bi se dobrih materijala moglo nać i u ovih 20 i kusur godina..meni je život iz krajnosti u krajnost -ili dosadna rutina iz dana u dan, mjeseca u mjesec...ili urnebesno zanimljivo. Bio bih zadovoljan da se mogu naći negdje između.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: autobiografija, ime, knjiga, zivot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

"kako žive carice"