Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Da napišete knjigu o svom životu.... u Društvo forumu; Kako bi nazvali knjigu koja govori o vašemu životu i zašto?? Ja bi npr. svoju nazvala "Kako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-07, 21:11   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima
Da napišete knjigu o svom životu....

Kako bi nazvali knjigu koja govori o vašemu životu i zašto??

Ja bi npr. svoju nazvala "Kako sam pala niz stepenice i ostala čitava" jer sam u životu malo ( čak bi se usudila reći šarmantno ) šeptrljava, ali nikada se nisam polomila ili nešto sjebala, razbila.....a stalno padam, spotičem se, rušim...
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 21:21   #2 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,729
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Da napišete knjigu o svom životu....

ajoj

ime bi bilo leteći cirkus XY-a

a uglavnom imala bi sadržaja otprilike isto kao i Pale sam na svijetu

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 21:31   #3 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

"moje ime je M i ja sam budala."
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 21:33   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,938
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Zvala bi se "Gdje sam bio kad se pamet dijelila"

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 23:00   #5 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,598
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

zvala bi se " ja i pivo"
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 23:15   #6 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,801
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

"kako žive carice"
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 23:22   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

Zvala bi se Marioneta života
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 23:47   #8 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,050
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Kako bi nazvali knjigu koja govori o vašemu životu i zašto??

Ja bi npr. svoju nazvala "Kako sam pala niz stepenice i ostala čitava" jer sam u životu malo ( čak bi se usudila reći šarmantno ) šeptrljava, ali nikada se nisam polomila ili nešto sjebala, razbila.....a stalno padam, spotičem se, rušim...
kao da slušam o sebi...isto tako "šarmantno" šeprtljava...zapinjem na sred ravne...uvijek!

a knjiga? Ispovijest jedne šeprtljave mazohistične neurotičarke.
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 23:51   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

Dobar naslov molim te da medi daš jednu kad napišeš s posvetom naravno
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 00:10   #10 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,473
prospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Pa svi smo ovdje još daleko premladi da napišemo knjigu...iako bi se dobrih materijala moglo nać i u ovih 20 i kusur godina..meni je život iz krajnosti u krajnost -ili dosadna rutina iz dana u dan, mjeseca u mjesec...ili urnebesno zanimljivo. Bio bih zadovoljan da se mogu naći negdje između.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: autobiografija, ime, knjiga, zivot

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114