| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Dali smije invalid....?? u Društvo forumu; Znači dali smije invalid parkirati svoj auto na mjesto za normalne ljude (mjesto koje nije označeno znakom za invalide)???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Photoshop freak | da, ali mora platiti porez na dodatni luksuz (šala)Mislim da smije, ionako ima premalo mjesta za invalide
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Frajer | Meni osobno je to glupo, ok invalidi koju su pravi invalidi, ali nemože biti invalid koji vozi auto!?!? To nije invalid takvima ne bi trebalo dopusiti dase parkira na invalidsko mjesto, više mene bole noge nego njega, a on ima karton da je invalid, gdje - u glavu ili ??? Dobro ako dijete ima problema sa hodanjem, ali puno ima onih koji su potpuno u redu a invalidi ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | lol ajmo uzet neki sredisnji trg nekog grada za primjer... invalidima su osigurana parkirna mjesta u blizini tog trga...zasto? pa zasto jer je invalid...recimo nema jednu nogu, pa di ce taj parkirat kilometar od trga i onda se gegat do njega... žisku? |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-12-05 Godina: 29
Poruka: 49
![]() | Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Pa ako nije označeno mjesto za invalide, normalno je da parkiraju na mjesta di i svi ostali...samo ako ima označeno, onda je invalid privilegiran da tamo smije samo on parkirati i to je to
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Frajer | Citat:
zatim jedan šepa po cijele dane, a kad se napije pleše po šanku !? ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Gamer Guru | Citat:
A ima sada i ona pomagala u autima da se cijeli auto prilagodi invalidu i tako ga sam vozis. Covjek u njemackoj nema obje ruke i vozi auto (VW Passat) samo je auto specijalno preradjen i specijalno kosta puno para.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Frajer | Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, invalid, smije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:50.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje