Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Dali smije invalid....?? u Društvo forumu; Znači dali smije invalid parkirati svoj auto na mjesto za normalne ljude (mjesto koje nije označeno znakom za invalide)???...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-01-06, 09:07   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,601
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Dali smije invalid....??

Znači dali smije invalid parkirati svoj auto na mjesto za normalne ljude (mjesto koje nije označeno znakom za invalide)???
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 09:15   #2 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,081
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh
da, ali mora platiti porez na dodatni luksuz (šala)
Mislim da smije, ionako ima premalo mjesta za invalide
fL/.\Sh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 09:32   #3 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 23
Poruka: 870
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata
Meni osobno je to glupo, ok invalidi koju su pravi invalidi, ali nemože biti invalid koji vozi auto!?!? To nije invalid takvima ne bi trebalo dopusiti dase parkira na invalidsko mjesto, više mene bole noge nego njega, a on ima karton da je invalid, gdje - u glavu ili ???

Dobro ako dijete ima problema sa hodanjem, ali puno ima onih koji su potpuno u redu a invalidi
Mata je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 10:28   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
lol

ajmo uzet neki sredisnji trg nekog grada za primjer...
invalidima su osigurana parkirna mjesta u blizini tog trga...zasto? pa zasto jer je invalid...recimo nema jednu nogu, pa di ce taj parkirat kilometar od trga i onda se gegat do njega...
žisku?
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 10:53   #5 (permalink)
Frajer

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata
Nisi dobro razumio što sam rekao, to su pravi invalidi, a ne oni što imaju karton a trče 100m bolje od mene , na žalost takvih invalida ima dosta.

Poštujem da trebaju invalidi bez noge imati posebna mjesta ali TAKVI invalidi!
Mata je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 11:04   #6 (permalink)
Starter

Godina: 29
Poruka: 49
roky se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Mata
Nisi dobro razumio što sam rekao, to su pravi invalidi, a ne oni što imaju karton a trče 100m bolje od mene , na žalost takvih invalida ima dosta.

Poštujem da trebaju invalidi bez noge imati posebna mjesta ali TAKVI invalidi!
..pazi u mom slucaju je to ovako,100 postotni sam inv. ali ne mogu voziti auta ali me zato drugi voze.
roky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 11:30   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,865
Silver je zabranio reputaciju
Pa ako nije označeno mjesto za invalide, normalno je da parkiraju na mjesta di i svi ostali...samo ako ima označeno, onda je invalid privilegiran da tamo smije samo on parkirati i to je to
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 11:30   #8 (permalink)
Frajer

Citat:
Pravi autor: roky
..pazi u mom slucaju je to ovako,100 postotni sam inv. ali ne mogu voziti auta ali me zato drugi voze.
... to je u redu, ako imaš dijete koje je invalid također poštujem, no ve primjer, ja znam dosta ljudi iz mog grada koji su invalidi a voze aute, nemaju nikakvih problema, kolioko se vide igraju nogomet - košarku,
zatim jedan šepa po cijele dane, a kad se napije pleše po šanku !?
Mata je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 11:34   #9 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,753
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa
Citat:
Pravi autor: roky

A ima sada i ona pomagala u autima da se cijeli auto prilagodi invalidu i tako ga sam vozis. Covjek u njemackoj nema obje ruke i vozi auto (VW Passat) samo je auto specijalno preradjen i specijalno kosta puno para.

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-06, 11:38   #10 (permalink)
Frajer

Citat:
Pravi autor: daMassa
A ima sada i ona pomagala u autima da se cijeli auto prilagodi invalidu i tako ga sam vozis. Covjek u njemackoj nema obje ruke i vozi auto (VW Passat) samo je auto specijalno preradjen i specijalno kosta puno para.
Po meni je to totalno nesigurno, 100% invalid nemože voziti auto! Oprostite, ali meni onda to nije 100%
Mata je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dali, invalid, smije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114