| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Dali su zene na forumima lijepe? u Društvo forumu; "šta, to znači da ljepa ženska ne ide na forum?" daj pliz ne budali ovdje nego si prvo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) | ||
| Photoshop freak | Citat:
Citat:
![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | ||
| | |
| | #66 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baš ste blesavi... Ti kiki misliš da nerda odlikuje izgled, sss je najpametniji i on ništa ne misli sve zna, a flash jadan, provlači se nekako između vas dvojice da ne najebe... Poanta svega, skrenuli ste sa teme... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #67 (permalink) | ||
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Ok, ne ide mi, znači želiš reći da lijepe trebe nekad nisu raspoložene za društvo, da je moguće da znaju korisiti računalo i da je moguće da dolaze na forume??? Nešto od ovog dvoje mora biti inače tvoje postanje nema niti zrnca smisla, a što god bilo sam si sebe pokopao... :
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | ||
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nije u tome stvar, sss je rekao da bi trebe da su dobre jednostavno otišle van u društvo, a ja baš kažem, možda im se ne da u danom trnutku izlaziti, možda su raspoložene za razgovore koji se neće ticati zašprehavanja na prvi pogled, možda žele razgovarati o nečemu o čemu ne mogu(ili ne žele uživo) sa ljudima u bircu, možda imaju nei problem koji žele riješit anonimno, možda njihovo društvo ne pokriva sve teme o kojima bi htijele razgovari, pa možda zbog toga dodu na neki forum, malo popričati i sa drugim ljudima. Nisam nigdje spomenuo da su nedruštvene u smislu kontakata sa ljudima, već samo da im u nekom trnutku ne odgovara takav kontakt u kojemu bi ljudi slinili po njima (npr.), u kojem bi morali razgovarati o cipelama, haljinama sa svojim frendicama i sl.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | eh... ja primjerice, na komp sjedam kad sam kod kuce, umjesto da sjednem pred televiziju, ja sjednem za komp...dakle, svoje slobodno vrijeme ubijam pred kompom... e sad... neki ljudi u forumima nalaze jedini izvor komunikacije, nekima su forumi zivot (nazalost nacitao sam se postova od takvih, ajmo ih nazvat, jadnih ljudi), neki se dođu zabavit i ubit svoje slobodno vrijeme poput mene. Dakle...sto se teme tice... Sta mene boli klinac dali su zene na forumima lijepe...ja tu dolazim iz razonode..da se nasmijem budalama poput sebe, da procitam njihove retardirane postove, da procitam koj vic, eventualno naucim nesto novo...to kakav je netko, dal je lijep ruzan, dali ima velike usi, dali je celav, jel ima broj noge 45 il 37...ma apsolutno nevazno... Ne vidim razloga zasto bi se netko time isao zamarat (tj. time se zamaraju samo ljudi koji forum shvacaju kao ZIVOT, jer tu se mogu kurcit ovom onom, govorit sve i svasta, biti covjek kakav zele bit, a ne covjek kakav jesu). |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, forumima, lijepe, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.

: