| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Dali su zene na forumima lijepe? u Društvo forumu; Ja to nekak ovak zamišljam.... ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | Citat:
da, Arise, KAO ŠTO SAM NAPISAO JEDNO TRIPUT, ali nema veze, vidim da moram tu s nekima polako, naravno da je moguće. kaj ste masovno podebilili pa neznate čitati? ![]() | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
![]() | Citat:
| |
| | |
| | #74 (permalink) | |
![]() | Citat:
da, to je istina. to sam lijepo napisao i ne znam zakaj to ponavljaš ko da otkrivaš toplu vodu. naravno da se sve to može desiti. ALI trebi koja je manje privlačna, koja nema neki društveni život to će se desiti DESET PUTA LAKŠE. i zato takvih ima duplo više od onih koje ok izgledaju po forumima. kaj ste se tak nakačili na njih da vam to tak smeta? ![]() ono, velim tak jednostavnu stvar i ne, ekipa se odbija pomirit s tim, odmah drvlje, kamenje, oštre se noževi i vade pištolji.... odjebite više , kaj se mene tiče karajte ih dan i noć, meni je svejedno ![]() | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
![]() | Citat:
tako je, odličan post! pročitajte ovo i malo se ohladite ![]() | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() Koje dvije??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, forumima, lijepe, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.

Ok, ne ide mi, znači želiš reći da lijepe trebe nekad nisu raspoložene za društvo, da je moguće da znaju korisiti računalo i da je moguće da dolaze na forume???