Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Dali su zene na forumima lijepe? u Društvo forumu; Ja to nekak ovak zamišljam.... ......

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-01-06, 11:37   #71 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-09-05
Poruka: 1,164
IggieSlut se izdvaja iz mase
Ja to nekak ovak zamišljam....

...
IggieSlut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-06, 11:57   #72 (permalink)
sss
Regularni forumas

Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
sss se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: _Aris_
Ok, ne ide mi, znači želiš reći da lijepe trebe nekad nisu raspoložene za društvo, da je moguće da znaju korisiti računalo i da je moguće da dolaze na forume???

da, Arise, KAO ŠTO SAM NAPISAO JEDNO TRIPUT, ali nema veze, vidim da moram tu s nekima polako, naravno da je moguće.

kaj ste masovno podebilili pa neznate čitati?
sss je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-06, 11:58   #73 (permalink)
sss
Regularni forumas

sss se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Kristijan
pa ja sam napravio cijeli croportal, sam, sve, što to znači da sam nerd, hoćeš moju sliku
ti nisi, tebi žene na forumima nisu jedine žene s kojima kontaktiraš i vidi se da nisi sav očajan kad se kaže da ove po forumima nisu baš najbolje, za razliku od nekih ovdje koji se raspamete kad to čuju.
sss je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-06, 12:01   #74 (permalink)
sss
Regularni forumas

sss se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: _Aris_
Nije u tome stvar, sss je rekao da bi trebe da su dobre jednostavno otišle van u društvo, a ja baš kažem, možda im se ne da u danom trnutku izlaziti, možda su raspoložene za razgovore koji se neće ticati zašprehavanja na prvi pogled, možda žele razgovarati o nečemu o čemu ne mogu(ili ne žele uživo) sa ljudima u bircu, možda imaju nei problem koji žele riješit anonimno, možda njihovo društvo ne pokriva sve teme o kojima bi htijele razgovari, pa možda zbog toga dodu na neki forum, malo popričati i sa drugim ljudima. Nisam nigdje spomenuo da su nedruštvene u smislu kontakata sa ljudima, već samo da im u nekom trnutku ne odgovara takav kontakt u kojemu bi ljudi slinili po njima (npr.), u kojem bi morali razgovarati o cipelama, haljinama sa svojim frendicama i sl.

da, to je istina.
to sam lijepo napisao i ne znam zakaj to ponavljaš ko da otkrivaš toplu vodu. naravno da se sve to može desiti.
ALI trebi koja je manje privlačna, koja nema neki društveni život to će se desiti DESET PUTA LAKŠE.
i zato takvih ima duplo više od onih koje ok izgledaju po forumima.

kaj ste se tak nakačili na njih da vam to tak smeta?
ono, velim tak jednostavnu stvar i ne, ekipa se odbija pomirit s tim, odmah drvlje, kamenje, oštre se noževi i vade pištolji.... odjebite više , kaj se mene tiče karajte ih dan i noć, meni je svejedno
sss je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-06, 12:07   #75 (permalink)
sss
Regularni forumas

sss se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Cyrus
eh...
ja primjerice, na komp sjedam kad sam kod kuce, umjesto da sjednem pred televiziju, ja sjednem za komp...dakle, svoje slobodno vrijeme ubijam pred kompom...
e sad...
neki ljudi u forumima nalaze jedini izvor komunikacije, nekima su forumi zivot (nazalost nacitao sam se postova od takvih, ajmo ih nazvat, jadnih ljudi), neki se dođu zabavit i ubit svoje slobodno vrijeme poput mene.
Dakle...sto se teme tice...
Sta mene boli klinac dali su zene na forumima lijepe...ja tu dolazim iz razonode..da se nasmijem budalama poput sebe, da procitam njihove retardirane postove, da procitam koj vic, eventualno naucim nesto novo...to kakav je netko, dal je lijep ruzan, dali ima velike usi, dali je celav, jel ima broj noge 45 il 37...ma apsolutno nevazno...
Ne vidim razloga zasto bi se netko time isao zamarat (tj. time se zamaraju samo ljudi koji forum shvacaju kao ZIVOT, jer tu se mogu kurcit ovom onom, govorit sve i svasta, biti covjek kakav zele bit, a ne covjek kakav jesu).

tako je, odličan post!
pročitajte ovo i malo se ohladite
sss je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-06, 12:24   #76 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
ja nosim broj 45 nekada i 44 ovisi o marki, ali nemam veliku nogu
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-06, 19:54   #77 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Citat:
Pravi autor: sss
da, to je istina.
to sam lijepo napisao i ne znam zakaj to ponavljaš ko da otkrivaš toplu vodu. naravno da se sve to može desiti.
ALI trebi koja je manje privlačna, koja nema neki društveni život to će se desiti DESET PUTA LAKŠE.
i zato takvih ima duplo više od onih koje ok izgledaju po forumima.

kaj ste se tak nakačili na njih da vam to tak smeta?
ono, velim tak jednostavnu stvar i ne, ekipa se odbija pomirit s tim, odmah drvlje, kamenje, oštre se noževi i vade pištolji.... odjebite više , kaj se mene tiče karajte ih dan i noć, meni je svejedno
Gle, s moje strane, moram ti reći da ti nemaš pojma ko kad i koliko koristi računalo, možeš samo nagađati, a to da li će netko prihvatiti tvoje nagađanje ili ne, i da li će se pomiriti s njim ili ne, to nema veze s tobom, kakva si ti tu institucija da možeš donositi objektivne i općeprihvaćene zaključke??
Koje dvije??
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 19:22   #78 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,086
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto
Re: Dali su zene na forumima lijepe?

neke jesu a neke nisu. Tako je u ostalom i u realnom životu
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-06, 00:00   #79 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-01-06
Godina: 18
Poruka: 30
mala se izdvaja iz mase

a joj gdje ce te reci da nisu boni kad smo mi najljepse a i ima nas svugdje vala
mala je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-06, 00:03   #80 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ajde mala stavi sliku onda
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dali, forumima, lijepe, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 01:49

Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114