| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Danak za autorska prava u Društvo forumu; Što znači ovaj članak u Jutarnjem? LINK Hoće li sad biti legalno postati linkove na materijale zaštićene autorskim pravom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Offline | Danak za autorska prava Što znači ovaj članak u Jutarnjem? LINK Hoće li sad biti legalno postati linkove na materijale zaštićene autorskim pravom pošto se oni sad namiruju nametom na svaki prodani medij (CD, DVD, memorijske kartice i sl) i uređaj (CD player, MP3 player, kompjuter i sl) preko kojeg se može reproducirati glazba?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Danak za autorska prava Nešto slično je bilo tema u BUG-u 09.12.2005. Osobni stav @ Bug On Line kada je autor pomalo ironično dao ocjenu cijeloga stanja. Da li s takvim nametom rješavamo sve probleme? Da li će se od tog kolača namirivati i ostali - recimo autori raznih programa? Što se događa s knjigama u fotokopiraonama? Da li će se zbog toga netko sjetiti poskupiti i papir? Citat:
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Danak za autorska prava bas i ne vjerujem da ce dozvolit postanje linkova!! pokusat ce se domoci sto vise love!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 2,054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Danak za autorska prava kako je moguće naplaćivati samu mogučnost da se nešto koristi u nezakonite svrhe?? što sve možemo onda naplatiti po istoj logici, gotovo svi poznati proizvodi mogu biti korišteni u nezakonite svrhe, zar ne? jedan banalan primjer, koliko zakona mogu prekršiti upotrebom automobila? hoću reći da automobilom u 10 minuta mogu napraviti 100 prekršaja ali isto tako u 20 godina vožnje nemoram napraviti niti jedan. Da li trebam platiti samu mogučnost da učinim prekršaj? Zadnji Uredio zoki27 : 13-01-07 u 22:17. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 540
![]() ![]() | Re: Danak za autorska prava Ma neka njih tata jebe, neznaju kako bi narodu uzeli lovu i onda izmišljaju pizdarije! Glazbenicima plačamo staž, socjelno, mirovinso, dobijavu stanove i sl sranja. A koncerte masno naplačuju. I da, još od jebenog ZAMPA dobiju pare! Zamisli, imam radio u radioni i moram plačati usrani ZAMP. Pa ne čagam na strojevima na njihovu jebenu glazbu! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| next best thing | Re: Danak za autorska prava a što je sa ljudima koji samo snimaju podatke na medije, i oni usranom ZAMP-u plaćaju DAĆU na idiotizam. ZAMP NAMET ili ZAMP DAĆA je najveća glupost ikad izmišljena, ako ikada i zaživi, osigurao sam se sa praznim medijima za idućih godinu dana a poslije u Bosnu ili Srbiju po medije mater jebali svoooooju.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #7 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas | Re: Danak za autorska prava Udruga Potrošač održala je sastanak sa ZAMP-om no bez nekih rezultata. Službeno stajalište udruge je Citat:
Citat:
ali da tom naknadom Citat:
Drugim riječima, valjda, sve što se posjeduje u kućnoj kolekciji postaje legalno. No to se valjda odnosi samo na domaću glazbu... ![]() I tko tu onda koga? Ako već sve poskupljuju - zašto nisu poskupjeli i originali koji su u prodaji? ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! Zadnji Uredio Iochannes : 18-01-07 u 07:02. Razlog: dopuna teksta | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: autorska, danak, prava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:05.

ali da tom naknadom