| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi danas idem na silviju u Društvo forumu; Ljudi danas idem na silviju saint. Imam kartu za vip ložu gdje ću se moći upoznati sa njom, slikati, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | danas idem na silviju Ljudi danas idem na silviju saint. Imam kartu za vip ložu gdje ću se moći upoznati sa njom, slikati, pričati, he he...Nadam se da će biti jebeno. Sve slike stavljam na croportal. Imam već ideju kako joj priči. "Drago mi je ja sam Kristijan, Drkao sam na Vas već mali milijun puta". he he ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: danas idem na silviju Ajd, pa ćeš nam detaljno ispričat kak ti je bilo... šta si je pito i sve to...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, idem, silviju |
« Za kristijana!!
|
broj 13 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:20.

. Nažalost imam feeling da najviše što češ izvuč od nje je uredna slikica s potpisom...ali eto držim ti fige večeras!