| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Danas je 25.05 Titov rođendan u Društvo forumu; Gledam danas na svim dnevnicima masovna okupljanja ljudi oko Titova groba,slavlja po beogradskim kafanama slet ljudi bivše juge ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Gledam danas na svim dnevnicima masovna okupljanja ljudi oko Titova groba,slavlja po beogradskim kafanama slet ljudi bivše juge sutra u Kumrovcu pa si mislim po zagorski, pa dobro ljudi što je ovo u glavama tih ljudi neka nostalgija za prošlim vremenima prenosi se i omasovljuje na nove generacije ,pa to nije ni politika, kud bi to svrstali razmišljam o događanjima naroda na ovim prostorima,pa nemam odgovor na to konkretan što god da kažeš nekoga se može povrijediti,a opet se jednom godišnje događa isto samo što je broj sudionika toga svake godine sve masovniji??????![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Danas je 25.05 Titov rođendan Tko voli nek izvoli ! Kome se slavi neka slavi...ne vidim ništa loše u tome !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Danas je 25.05 Titov rođendan Ma nemam ni ja niš protiv toga ,jer sam i ja bila Titova pionirka i plakala kad je umro 80-tih,imam 46 god.i to vrijeme je prošlo nostalgija ne postoji nemoš vrijeme vratit treba se hrvat sa sadašnjicom,nema povratka ,a ipak se nešto događa ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Danas je 25.05 Titov rođendan Uspomene...nitko ne kaže da se treba vrijeme vratit al se ljudi prisjećaju lijepih trenutaka u svom životu....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Danas je 25.05 Titov rođendan Godine su prošle pune muka, ginulo se za slobodu nijemo ... Umijesto pjesme i jauka, pjevalo se druže Tito, mi ti se kunemo, druže Tito, mi ti se kunemoOoOoOo Ma nabijem ja druga Tita na ku*ac , zajedno s Antom Pavelićem, i ostalim debilima iz tih vremena .... |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Danas je 25.05 Titov rođendan Ma imam susjeda koji me svako jutro kad ide po kruh pozdravlja pionirskim pozdravom i nosi plavu kapu s petokrakom uz pozz Zdravo!,pa si mislim gle budale ima oko 60 g. i sinove je tako odgojio pa se onda sad s razlogom pitam se kolko takvih budala ima vidjet čemo danas u dnevniku! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 16
Poruka: 360
![]() | Re: Danas je 25.05 Titov rođendan josip broz tito bio je jednako smeće kao i Staljin, kao što je staljin slao ljude u smrt u Sibir, tako je tito slao ljude na goli otok, a i kad je već neko spomenuo antu pavelića, moram naglasit da je to bio je odvratan i glup redikul. Kad vidim po školi natpise ante pavelić. i one redikule šta viču njrgovo ime dođe mi da im svima opalim šasmar, pa pavelić je gori izdajica i zlotvor od svih povijesnih debila koji su živjeli u dvadesetom stoljeću! ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Danas je 25.05 Titov rođendan Svi u Kumrovec... ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: jugoslavija, komunizam, tito |
« oprostite mi
|
Opasni doktori »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.

Gledam danas na svim dnevnicima masovna okupljanja ljudi oko Titova groba,slavlja po beogradskim kafanama slet ljudi bivše juge sutra u Kumrovcu pa si mislim po zagorski, pa dobro ljudi što je ovo u glavama tih ljudi neka nostalgija za prošlim vremenima prenosi se i omasovljuje na nove generacije ,pa to nije ni politika, kud bi to svrstali razmišljam o događanjima naroda na ovim prostorima,pa nemam odgovor na to konkretan što god da kažeš nekoga se može povrijediti,a opet se jednom godišnje događa isto samo što je broj sudionika toga svake godine sve masovniji??????

, zajedno s Antom Pavelićem, i ostalim debilima iz tih vremena ....