| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Danas me skoro trknul vlak! u Društvo forumu; Slušajte sad ovo. Danas ujutro idem spavat u 2 i probudim se u 5. Idem na vlak. Jo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Slušajte sad ovo. Danas ujutro idem spavat u 2 i probudim se u 5. Idem na vlak. Još uvijek spavam. Stanem ispred zeljezničke stanice i ugledam na drugoj strani ivanusic-a i krenem do njega. Doged do sredine pruge, pogledam lijevi kad ono pet metara od mene ide vlak prema meni. Neznam točno što se dogodilo dalje, pitajte ivanusic-a,znam da sam napravil kolutnaprijed i to je sve, sljedeće kaj sam videl bio je vlak kak prelazi kraj mene a ja ležim na podu. Osjetil sam da sam u nekaj udaril u zraku. Vjerojatno u vlak.
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Pa treba tak malo ponekad ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Da znaš koji je to filing kad se najdeš na podu, imaš dvije slike u glavi. Dva svijetla od vlaka koja prilaze a zatim vidiš vagone prolaze kraj tebe.
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Majke mi stvarno je tak bilo, bil je na sredini pruge, pogledal je onak slucajno prema napred, i u tom trenutku se bacil na onaj nogostup kraj pruge, zgledalo je ko u nekim akcijskim filmovima, kad likove naganja neki auto, pa se u zadnji tren bace sa strane. A jebote ja ga jos gledam kak dolazi prema meni i vidim vlak kak ide, i to jos prilicno velkom brzinom, al sam mislio nece prelazit prek pruge, a kad on zakoraci ravno pred vlak, vec sam si pomislio, gotovo je, nema vise pofuka, ali se je on onda ko neki ninđa bacil i spasil glavu. E, da sam to snimal...
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, skoro, trknul, vlak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:07.