Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Danas me skoro trknul vlak! u Društvo forumu; Slušajte sad ovo. Danas ujutro idem spavat u 2 i probudim se u 5. Idem na vlak. Jo&#...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-12-05, 20:06   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Pofuk Robert

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 19
Poruka: 214
Pofuk Robert se izdvaja iz mase
Exclamation Danas me skoro trknul vlak!

Slušajte sad ovo. Danas ujutro idem spavat u 2 i probudim se u 5. Idem na vlak. Još uvijek spavam. Stanem ispred zeljezničke stanice i ugledam na drugoj strani ivanusic-a i krenem do njega. Doged do sredine pruge, pogledam lijevi kad ono pet metara od mene ide vlak prema meni. Neznam točno što se dogodilo dalje, pitajte ivanusic-a,znam da sam napravil kolutnaprijed i to je sve, sljedeće kaj sam videl bio je vlak kak prelazi kraj mene a ja ležim na podu. Osjetil sam da sam u nekaj udaril u zraku. Vjerojatno u vlak.
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 20:07   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Pa treba tak malo ponekad

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 20:11   #3 (permalink)
Regularni forumas

Da znaš koji je to filing kad se najdeš na podu, imaš dvije slike u glavi. Dva svijetla od vlaka koja prilaze a zatim vidiš vagone prolaze kraj tebe.
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 20:12   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,760
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
ček ti si bio ispod vlaka
Kristijan je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 20:16   #5 (permalink)
Regularni forumas

je bil nekih 5 metara od mene a ja sam bio na sredini pruge
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 20:17   #6 (permalink)
Regularni forumas

Ja sam se bacil na drugu stanu i u zraku sam s vrhom patike udaril vlak.
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 20:20   #7 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
a onda je došao svizac i zamotao čokoladicu u omot
Kristijan je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 20:22   #8 (permalink)
Regularni forumas

Ak ne vjeruješ pitaj ivanusica. Skocil sam kraj njega.
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 22:25   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Majke mi stvarno je tak bilo, bil je na sredini pruge, pogledal je onak slucajno prema napred, i u tom trenutku se bacil na onaj nogostup kraj pruge, zgledalo je ko u nekim akcijskim filmovima, kad likove naganja neki auto, pa se u zadnji tren bace sa strane. A jebote ja ga jos gledam kak dolazi prema meni i vidim vlak kak ide, i to jos prilicno velkom brzinom, al sam mislio nece prelazit prek pruge, a kad on zakoraci ravno pred vlak, vec sam si pomislio, gotovo je, nema vise pofuka, ali se je on onda ko neki ninđa bacil i spasil glavu. E, da sam to snimal...
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 22:29   #10 (permalink)
Administrator

Sretni smo što si živ
Kristijan je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: danas, skoro, trknul, vlak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113