| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Danas me skoro trknul vlak! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan Sretni smo što si živ Malo prije mi nisi vjeroval a sad si sretan što sam ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
: , ovo mi je 200-ti post, bravo ja!!!
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Sve se to dogodilo zbog kompa. Ovaj tjedan sam spaval prosječno 3 sata na dan. Cijeli dan sam poput zombija. Mozak mi radi samo za hodanje. Čak i sad pokušavam nekaj napraviti pa svakih 5min moram 10 minuta razmišljati što sam htio napraviti. Boli me glava, oči, leđa. Kaj se tiče ovoga z vlakom sve mi je negdje duboko u sječanju i uopće nemam osječaja da sam mogel poginuti. Zapravo imam osječaj da sam to sanjal. Uopće neznam kak sam došel do stanice, sječam se kad sam bil u čekaoni i kad sam krenul prema ivanusic-u i sječam se vlaka koji mi prilazi i onoga na podu, poslije se ne sječam ništo do škole. Uopče mi mozak ne radi.
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Citat:
i ja sam ga nekoc krivio : | |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, skoro, trknul, vlak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |