Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Danas me skoro trknul vlak! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan Sretni smo što si živ Malo prije mi nisi vjeroval a sad si sretan što sam ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-12-05, 23:36   #11 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Pofuk Robert

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 19
Poruka: 214
Pofuk Robert se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Kristijan
Sretni smo što si živ
Malo prije mi nisi vjeroval a sad si sretan što sam živ.
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 23:37   #12 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Poruka: 1,451
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Citat:
Pravi autor: Pofuk Robert
Malo prije mi nisi vjeroval a sad si sretan što sam živ.
Ma vjeroval ti je, samo se pravil da ti ne vjeruje : , ovo mi je 200-ti post, bravo ja!!!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 23:39   #13 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
pa nikome ne želim da ga zgazi vlak...dobre ne baš nikome...ali ipak
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 23:51   #14 (permalink)
Regularni forumas

Sve se to dogodilo zbog kompa. Ovaj tjedan sam spaval prosječno 3 sata na dan. Cijeli dan sam poput zombija. Mozak mi radi samo za hodanje. Čak i sad pokušavam nekaj napraviti pa svakih 5min moram 10 minuta razmišljati što sam htio napraviti. Boli me glava, oči, leđa. Kaj se tiče ovoga z vlakom sve mi je negdje duboko u sječanju i uopće nemam osječaja da sam mogel poginuti. Zapravo imam osječaj da sam to sanjal. Uopće neznam kak sam došel do stanice, sječam se
kad sam bil u čekaoni i kad sam krenul prema ivanusic-u i sječam se vlaka koji mi prilazi i onoga na podu, poslije se ne sječam ništo do škole. Uopče mi mozak ne radi.
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 23:53   #15 (permalink)
V.I.P. Član

ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Uzmi si jedan cijeli dan za spavanje
Odgovori sa citatom
Star 23-12-05, 23:55   #16 (permalink)
Regularni forumas

Kad mi opet udari grom u komp onda možda a do tada ništa.
Odgovori sa citatom
Star 24-12-05, 00:07   #17 (permalink)
V.I.P. Član

A dobro, sad su praznici, pa nečeš jedno vrijeme hodat na vlak. :
Odgovori sa citatom
Star 24-12-05, 00:10   #18 (permalink)
Regularni forumas

Sad sam se naučil da moram pogledati dali ide vlak prije nego prelazim prugu pa neće biti više problema.
Odgovori sa citatom
Star 24-12-05, 00:16   #19 (permalink)
Regularni forumas

Dajte postajte ako ste iskusili nekaj sličnoga. Kristijan daj promijeni naslov teme
Odgovori sa citatom
Star 24-12-05, 11:06   #20 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Pofuk Robert
Sve se to dogodilo zbog kompa. Ovaj tjedan sam spaval prosječno 3 sata na dan. Cijeli dan sam poput zombija. Mozak mi radi samo za hodanje. Čak i sad pokušavam nekaj napraviti pa svakih 5min moram 10 minuta razmišljati što sam htio napraviti. Boli me glava, oči, leđa. Kaj se tiče ovoga z vlakom sve mi je negdje duboko u sječanju i uopće nemam osječaja da sam mogel poginuti. Zapravo imam osječaj da sam to sanjal. Uopće neznam kak sam došel do stanice, sječam se
kad sam bil u čekaoni i kad sam krenul prema ivanusic-u i sječam se vlaka koji mi prilazi i onoga na podu, poslije se ne sječam ništo do škole. Uopče mi mozak ne radi.
je je...svi okorjeli alkoholicari krive komp za sve sta im se dogodi...
i ja sam ga nekoc krivio :
Cyrus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: danas, skoro, trknul, vlak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114