| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Di je nestala 1 kn u Društvo forumu; evo ovako iman jednu zagonetku koju nikako nemogu rišiti. Primjer su cjene cigareta koje su stare. Ovako: Posudim od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Di je nestala 1 kn evo ovako iman jednu zagonetku koju nikako nemogu rišiti. Primjer su cjene cigareta koje su stare. Ovako: Posudim od osobe 1 10 kn, od osobe 2 10 kn. Odem u trafiku i kupim Malboro koji košta 17 kn ostane mi 3 kn vratim osobi 1 1 kn i osobi 2 1 kn, meni ostane 1kn. Sad sam osobama 1 i 2 dužan po 9 kn. Zaključak: 9+9= 18 + moja jedna kuna = 19 Di je fuckin jedna kuna koja nedostaje ![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di je nestala 1 kn Imali smo vec slicni temu...mislim da je princip racunanja isti...inace, barem ovdje, marlboro kosta 20 ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di je nestala 1 kn Zato što moras okrenuti logiku. Ne kosta u konačnici Malboro 17 kn ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di je nestala 1 kn zašto bi nedostajala... Dužan si 18, trebaš vratiti ukupno 17, jer si 17 potrošio... kad vratiš još ovu svoju kunu račun je ok... Zaključak: 9+9=18 potrošio si 17, dakle vrati još kunu i ok je...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Di je nestala 1 kn Citat:
je da vratim 18 i dodam svoju to je 19 i one dvi što sam im dao na početku 21
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
![]() |
« Luda žaba
|
Pljačka na ulici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |