| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi di su nam administrator u Društvo forumu; ekipa pa diste???? danas nisam vidio ni kristijana i Cyrusa???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: di su nam administrator nemrem reć da mi cyrus nedostaje ( ), pa me nije ni briga gdje je, a za Kikija ne znam; valjda su mu umjesto mandula izvadili neki vitalni organ
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| wayward | Re: di su nam administrator evo forum je totalno outofcontrol,možemo postat što god želimo,bez obzira na pravilnik jeeeeeeeeeeeeeeeee ,ma naravno da se šalim,ej kiki,ak su ti operirali mandule,nisu ti prste odrezali,de javi se da znamo da si živ.Jel ima bar koja zgodna sestra tam?Jesi joj odrezo sisu kad ti je odrezalaa visuljak |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di su nam administrator Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: di su nam administrator Citat:
| ||
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: di su nam administrator Citat:
o
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: administrator, nam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Cirkus Gartner | Wamp | Kućni ljubimci | 9 | 08-11-05 09:49 |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.

), pa me nije ni briga gdje je, a za Kikija ne znam; valjda su mu umjesto mandula izvadili neki vitalni organ
mmm 

o