| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Dobra večer u Društvo forumu; Evo imamo teme dobro jutro i dobar dan, pa bi bilo logično da imamo i temu za treće doba dana,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Caballero Negro | Dobra večer Evo imamo teme dobro jutro i dobar dan, pa bi bilo logično da imamo i temu za treće doba dana,i to još obzirom na posjećenost foruma u večernjim satima. Za inspiraciju mogu zahvalit Sahasi Dakle, dragi moji, dobra vam večer
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Dobra večer Dobra večer,prospero ![]() ![]() Zbog nedostatka ove teme sam u onoj "dobar dan" napisao "aloha"... ![]() Bilo bi glupo da tam napišem dobra večer.... Btw. ovo je zaljepljeno...sad imamo sve tri teme ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 04-06-08 u 20:49. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Dobra večer večer
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Dobra večer Dobra večer...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobra, vecer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.