| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Dobro jutro u Društvo forumu; Dobro jutro svima! Čovjek se uči dok je živ. Ja sam danas spoznao zašto ljudi ne piju slanu kavu (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6141 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Dobro jutro Dobro jutro svima! Čovjek se uči dok je živ. Ja sam danas spoznao zašto ljudi ne piju slanu kavu (nepoznat mi raspored posudica u ovoj kuhinji pa ...). Gggiga jesil dobro pokisao i smrzao se sinoć na "europskoj" utakmici?
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #6142 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Dobro jutro dobro jutro ljudi ![]() eto ja opet na poslu, a dobro je kaj ujutro radim uvijek imam cijelo popodne onda za vamo-tamo al budjenje me jebe, uvjek idem spat negdje ponoc pol jedan i dizem se u 6 ujutro ali ajde ide, naviknut sam vec pomalo, jer vec 4 godine radim sam ujutro pa onda valjda sam se malo naviko, kaj nisam to vec napisao , ma idem kavu popit. uzivajte
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #6149 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Dobro jutro Bemti planinarenje, bemti Paklenicu, bemti Velebit ... , bemti sve, Ne da me boli svaki mišić već me i svaka dlaka na tijelu boli. Jel to meni trebalo? O joj, joj! Dobro jutro Sahataba! Dobro jutro forumaški svijete!
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobro jutro, jutro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Thompson - Dobro jutro | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 25-10-05 12:55 |
| Tanja Savic - Za moje dobro | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 24-10-05 02:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:51.

ali ajde ide, naviknut sam vec pomalo, jer vec 4 godine radim sam ujutro pa onda valjda sam se malo naviko,
kaj nisam to vec napisao 

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!