Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Domar bacio mačića kroz prozor Katoličkog fakulteta u Društvo forumu; ma joj...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-04-08, 19:22   #11 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,268
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto
Re: Domar bacio mačića kroz prozor katoličkog fakulteta

ma joj
Star 20-04-08, 19:28   #12 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Prva stvar, domar KBF - a nije bacio mačića kroz prozor. Dekan je dao izjavu Jutarnjem koja nije bila objavljena i pristao na razgovor s novinarom o spomenutom članku.

Uglavnom, evo članak prije nago ispucamo rafalnu paljbu u nečiju guzu

Citat:
Dekanov osvrt na članak Jutarnjeg lista
Objavljujemo Dekanov osvrt na članak Jutarnjeg lista: 'Domar bacio mačića kroz prozor Katoličkog fakulteta' budući da do danas isti osvrt nije objavljen ni u tiskanom izdanju 'Jutarnjeg lista' ni na web stranici Jutarnji.hr

OSVRT NA ČLANAK S NASLOVOM 'Domar bacio mačića kroz prozor Katoličkog fakulteta',
objavljenog u 'Jutarnjem listu' od 18. ožujka 2008., stranica 37. - autor članka Sergej Trajković

Tijekom prošlog vikenda 15. na 16. ožujka 2008. više puta danju i noću aktivirao se protuprovalni alarm. Na to su reagirale nadležne službe.
Trajnim pregledavanjem prostorija Fakulteta u nedjelju navečer oko 21:00 sat u zgradi Fakulteta zamijećena je mačka, koja je trajno alarmirala sustav.
Prema izjavi djelatnika Fakulteta, koji je zadužen za sigurnost zgrade, mačka je iskočila kroz otvoren prozor.
Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu ovim se osvrtom ispričava svim okolnim susjedima zbog aktiviranog alarma.
Ujedno nam je žao zbog cijelog događaja, uključivo i zbog mačke.
Osobno sam bio spreman razgovarati s novinarom Sergejem Trajkovićem, no morao sam dogovoreni susret pomaknuti za pola sata, nakon kojeg nije došlo do susreta s novinarom.

v. d. Dekana Fakulteta

Prof. dr. sc. Josip Baloban, v.r.
Druga stvar je da se po faxu mota maca koju od milja zovemo Garfield (jer je sva debela i mazna) i "predugo" (6god) sam tamo da bi mogla povjerovati da bi bilo koji domar (imamo 2) napravio takvo što.

Zadnji Uredio dorina : 20-04-08 u 19:33.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 19:37   #13 (permalink)
prof. Foruma

mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

pretpostavljam da ti ideš na taj faks čim si tako žestoko stala u obranu

malo mi je smiješno za povjerovat da bi mačka skočila kroz prozor zgrade sa neznam kojeg kata, nije mačka baš takav idiot

znam da se mačke mogu dočekat na noge, ali to je u slučaju nekakvih opasnosti, a nikad ne skaču same sa tako velikih visina
Star 20-04-08, 19:45   #14 (permalink)

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Idem na taj fax i mislim da nisam žestoko stala u obranu Samo sam dala članak druge strane i rekla kakav sam ja dobila dojam od tih domara.
kaj sam pogrešno rekla

Ako je mačić bačen to je za svaku osudu. Ako je bačen!

Zakaj ti je smiješno vjerovati da bi skočila? Mačka moga susjeda skače sa balkona na 1 katu
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 19:45   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Kretencina

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 19:47   #16 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,098
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

vjeruj mi dori da ne bi skočila, pogotovo ne tako mala

mačke točno procijene otkud mogu a otkud ne mogu skočiti

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 19:52   #17 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Idem na taj fax i mislim da nisam žestoko stala u obranu Samo sam dala članak druge strane i rekla kakav sam ja dobila dojam od tih domara.
kaj sam pogrešno rekla

Ako je mačić bačen to je za svaku osudu. Ako je bačen!

Zakaj ti je smiješno vjerovati da bi skočila? Mačka moga susjeda skače sa balkona na 1 katu
Ma nisi niš pogrešno rekla. Samo kažem da mi je malo sumnjivo to.

Mačka sigurno ne bi skočila, pogotovo ne tako mala, kad se još boji svega
Isto kao i pas, dok je mali boji se i preko visokih stepenica preć.

I uz taj strah,mačke inače znaju jako dobro procijenit odkuda mogu a odkuda ne mogu skočiti.

A i logično je za očekivat da će nadležni to pokušati riješiti na način da se ne ocrni faks.

Neznamo da li je netko bacio mačku ili ne.

Ali, realno govoreći, i da znaju da je bacio mačku, misliš da bi dekan rekao u javnosti to?

neznam baš...
Star 20-04-08, 19:53   #18 (permalink)

OK. Ja sigurno ne opravdavam da se mačka ili bilo kaj baca kroz prozor bilo čega. Samo sam iznijela članak druge strane.

Znam da mogu procijeniti s koje visine mogu skočiti. Onim sam samo komentirala mišin post o skakanju mačaka.

edit: Mišo, pa normalno da će sva'ko ići zaštititi sebe, ma što god napravio (općenito govoreći). Da, to je ljigavo, licemjerno, nemoralno i pokvareno, ali je tako.

Zadnji Uredio dorina : 20-04-08 u 19:56.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 20:53   #19 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,908
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: Domar bacio mačića kroz prozor Katoličkog fakulteta

Ma da, mačka skočila sama i umjesto na noge dočekala se na bok, da da...
Pa to nisam vidio ni u crtanim filmovima!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 14:29   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-07-07
Godina: 20
Poruka: 67
lioness se izdvaja iz mase
Re: Domar bacio mačića kroz prozor Katoličkog fakulteta

Tijekom prošlog vikenda 15. na 16. ožujka 2008. više puta danju i noću aktivirao se protuprovalni alarm. Na to su reagirale nadležne službe.
Trajnim pregledavanjem prostorija Fakulteta u nedjelju navečer oko 21:00 sat u zgradi Fakulteta zamijećena je mačka, koja je trajno alarmirala sustav.
Prema izjavi djelatnika Fakulteta, koji je zadužen za sigurnost zgrade, mačka je iskočila kroz otvoren prozor.

koja glupost, to su samo bezvezna opravdanja, i šta uopće radi nedjeljom navećer otvoren prozor, osim ako ga nije domar otvorio namjeravši baciti macu, a ako je ona i iskoćila to bi bilo u tom slučaju da ju je netko tukao i prisilio na taj čin, očito jadna nije imala izbora sa kakvom se budalom susrela, vragom na bogoslovnom fakultetu, kaki je to čovjek ako je to učinio, to je nula na ovome svijetu i obično govno
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108