| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Domar bacio mačića kroz prozor Katoličkog fakulteta u Društvo forumu; ma joj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Domar bacio mačića kroz prozor katoličkog fakulteta Prva stvar, domar KBF - a nije bacio mačića kroz prozor. Dekan je dao izjavu Jutarnjem koja nije bila objavljena i pristao na razgovor s novinarom o spomenutom članku. Uglavnom, evo članak prije nago ispucamo rafalnu paljbu u nečiju guzu ![]() Citat:
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 20-04-08 u 19:33. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Domar bacio mačića kroz prozor katoličkog fakulteta pretpostavljam da ti ideš na taj faks čim si tako žestoko stala u obranu ![]() malo mi je smiješno za povjerovat da bi mačka skočila kroz prozor zgrade sa neznam kojeg kata, nije mačka baš takav idiot znam da se mačke mogu dočekat na noge, ali to je u slučaju nekakvih opasnosti, a nikad ne skaču same sa tako velikih visina
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Domar bacio mačića kroz prozor katoličkog fakulteta Idem na taj fax i mislim da nisam žestoko stala u obranu Samo sam dala članak druge strane i rekla kakav sam ja dobila dojam od tih domara. kaj sam pogrešno reklaAko je mačić bačen to je za svaku osudu. Ako je bačen! Zakaj ti je smiješno vjerovati da bi skočila? Mačka moga susjeda skače sa balkona na 1 katu ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: Domar bacio mačića kroz prozor katoličkog fakulteta vjeruj mi dori da ne bi skočila, pogotovo ne tako mala mačke točno procijene otkud mogu a otkud ne mogu skočiti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Domar bacio mačića kroz prozor katoličkog fakulteta Citat:
Mačka sigurno ne bi skočila, pogotovo ne tako mala, kad se još boji svega Isto kao i pas, dok je mali boji se i preko visokih stepenica preć. I uz taj strah,mačke inače znaju jako dobro procijenit odkuda mogu a odkuda ne mogu skočiti. A i logično je za očekivat da će nadležni to pokušati riješiti na način da se ne ocrni faks. Neznamo da li je netko bacio mačku ili ne. Ali, realno govoreći, i da znaju da je bacio mačku, misliš da bi dekan rekao u javnosti to? neznam baš...
__________________ | |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Domar bacio mačića kroz prozor katoličkog fakulteta OK. Ja sigurno ne opravdavam da se mačka ili bilo kaj baca kroz prozor bilo čega. Samo sam iznijela članak druge strane. Znam da mogu procijeniti s koje visine mogu skočiti. Onim sam samo komentirala mišin post o skakanju mačaka. edit: Mišo, pa normalno da će sva'ko ići zaštititi sebe, ma što god napravio (općenito govoreći). Da, to je ljigavo, licemjerno, nemoralno i pokvareno, ali je tako.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 20-04-08 u 19:56. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Domar bacio mačića kroz prozor Katoličkog fakulteta Ma da, mačka skočila sama i umjesto na noge dočekala se na bok, da da... Pa to nisam vidio ni u crtanim filmovima!
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-07 Lokacija: afrika Godina: 20
Poruka: 67
![]() | Re: Domar bacio mačića kroz prozor Katoličkog fakulteta Tijekom prošlog vikenda 15. na 16. ožujka 2008. više puta danju i noću aktivirao se protuprovalni alarm. Na to su reagirale nadležne službe. Trajnim pregledavanjem prostorija Fakulteta u nedjelju navečer oko 21:00 sat u zgradi Fakulteta zamijećena je mačka, koja je trajno alarmirala sustav. Prema izjavi djelatnika Fakulteta, koji je zadužen za sigurnost zgrade, mačka je iskočila kroz otvoren prozor. koja glupost, to su samo bezvezna opravdanja, i šta uopće radi nedjeljom navećer otvoren prozor, osim ako ga nije domar otvorio namjeravši baciti macu, a ako je ona i iskoćila to bi bilo u tom slučaju da ju je netko tukao i prisilio na taj čin, očito jadna nije imala izbora sa kakvom se budalom susrela, vragom na bogoslovnom fakultetu, kaki je to čovjek ako je to učinio, to je nula na ovome svijetu i obično govno![]()
__________________ Grupa kost i koža pjevaju-gdje je naše meso |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:28.

Samo sam dala članak druge strane i rekla kakav sam ja dobila dojam od tih domara.
kaj sam pogrešno rekla

koja glupost, to su samo bezvezna opravdanja, i šta uopće radi nedjeljom navećer otvoren prozor, osim ako ga nije domar otvorio namjeravši baciti macu, a ako je ona i iskoćila to bi bilo u tom slučaju da ju je netko tukao i prisilio na taj čin, očito jadna nije imala izbora sa kakvom se budalom susrela, vragom na bogoslovnom fakultetu, kaki je to čovjek ako je to učinio, to je nula na ovome svijetu i obično govno