| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi DOMINO DAY u Društvo forumu; Eto, ove nedjelje u 20:00h na RTLu DOMINO DAY 2007! Zanimljiv pokušaj obaranja rekorda u kojem opet sudjeluju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 131
![]() | DOMINO DAY Eto, ove nedjelje u 20:00h na RTLu DOMINO DAY 2007! Zanimljiv pokušaj obaranja rekorda u kojem opet sudjeluju 4 Hrvata! Koliko god mi je taj prijenos fora, mislim da ću gledat bez tona! DA! Pogodili ste, jedan od komentatora biti će Boris Mirković! Ne znam kakva je Antonija Stupar, koja će komentirat uz Borisa, kao voditeljica, ali lošija od Borisa Mirkovića ne može (nadam se) biti! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Domino Day Nisu, da. Falilo im pun k. na kraju
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Domino Day Pa kaj to još ide ? Čital sam negdje da se osnivaču tog Domino daya ne da više to radit...mislim da je to izjavio prošle godine... ![]() Da sam znao,bi gledal...baš mi je super to ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: day, domino |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:18.

Z A N I M L J I V O