| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi DORA 2007 u Društvo forumu; Dragi svi, Kao sto vec svi dobro znate, Severina ide na Euroviziju. Odlican tekst njene pjesme, nadahnuo je mnoge skrivene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | DORA 2007 Dragi svi, Kao sto vec svi dobro znate, Severina ide na Euroviziju. Odlican tekst njene pjesme, nadahnuo je mnoge skrivene talente sirom Hrvatske da naprave svoj tekst za Doru 2007. Evo vec nekih tekstova (DOPRINESITE I VI SVOJIM): 1.MOJA KOSA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ Ja sam sad na sceni bosa Sutra možda padne rosa Ravna li je MOJA KOSA! Kuka ruka luka muka Ajde kokoško! Doći ćeš mi na vrata ti Bolje bježi, reći ću ti! OOOOOOOOOOOOJ Azija Malvazija! 2.MOJA NAUŠNICA Jer još se pode oporavio nije tamo gdje je pala moja naušnica Ej,ja, ejjaja, ejja, ejja, ejja ... X2 Nikad bez naušnice Vratit ćeš mij je da se ne vidi Ti crni macan Znam ja takve zlatare kao ti Bum, bum, pala je moja naušnica Dum, dum otkotrljala se nekoj drugooooj (Divojko tvoja naušnica je o'šla) Ej,ja, ejjaja, ejja, ejja, ejja ... X2 Zlato, biseri, dijamanti, bljuv, pljuf, bumc, cum hopa cupa , dum dum Pppp perlica... Amerika Antartika 3.MOJA CIKLA Tu gdje trava nije nikla izrasla je moja ciklla rasti, rasti, hop hop hop kopaj kopaj, kop kop kop od jutra pa do pola tri okopavam bilje moje tješim se da je niko ne vidi znam ja dobro;izjest će je svi kakvi su ono šumovi? krc, krc, stani brale, stoj zar ne vidiš, ovaj vrt je moj! Poznajem te levisice i stare bijele tenisice kradeš ciklu u cik zore.. e ne more! En ten tini sava raka tini jel si pleso s vragom na mjesečini? evo tebi motikom po glavi idi kući pa mi poslije javi jel ti dosta te cikle i trica? našo si se usred krivog vica siješ žito, raste grahorica... 4.Tresi-Mesi Son makaron son leo kako si me samo pleo noć je pala a ja mala pitam se; bil ti dala? čibu čabi abu dabi sad me primi, sad me nabi tačke, tiki, kikiriki mjesec, zvijezde i moj Miki gumi gumi, ringe raja tu smo sami a la playa cvrčak cvrči šuma mrči sad me primi, sad me p*či tresi mesi, klin se klina lete avioni, gori borovina ciju, cika, ti se pripa ludilo ili ptičja gripa? oh, kakva je to divota dok me motaš oko plota Saksija-Galaksija |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-09-06 Godina: 49
Poruka: 18
![]() | DORA 2007 [b]Dado Topic na DORI 2007 Dado Topić, rodjen 4.9.1949. u Novoj Gradiški. Zbog svog autentičnog i nadasve osobnog glazbenog izraza, već niz godina jedan je od najpriznatijih glazbenika. Kao autor, pjevač i bas gitarist i danas vrši najsnažniji utjecaj na suvremeni izraz blues-a i progressive rocka. Osnivač je i član legendarne grupe " Dinamiti " i " Time ". ZABRANJENO REKLAMIRANJE Dragonfly Drago Vidaković, Branko Kužnar, Branko Badanjak i Iva Gluhak. Ekipa koja se zove Dragonfly, ekipa koja fura svoj stil i trudi se ne odstupiti od tradicionalnog rock and rolla. Grupa je osnovana prije desetak godina, na inicijativu Branka i Drage Vidakovića, inače strastvenog i poznatog kolekcionara gitara. Kada se dobra svirka i velika ljubav prema glazbi spoje s produkcijom Nikše Bratoša, dobar zvuk je zagarantiran. Što se njiove biografije tiće, Dragonfly je 2004. objavio koncertni album s Hypo Summer Toura, a imali su i zavidnu nakladu od 60 000 primjeraka CD-a s live obradama pjesama Roberta Palmera, Erica Claptona, CCR-a i drugih rock ikona. Ove godine su na dodjeli Fender Mega Muzika nagrada u Zagrebačkom Bogaloo-u, osvojili nagradu za najbolji rock singl "Reci mi da znam". Tom prigodom su bili u Zagrebu, a inaće ih je dosta teško "uloviti" pošto su prava klupska atrakcija i nastupaju, osim po Hrvatskoj, i po Austriji i Njemačkoj. Osim singla "Recimi da znam", u tom formatu su objavili još i pjesmu "Gledam u sunce"; a za nadolazeče blagdane odlično će "sjesti" njihov prošlogodišnji singl "Dođi mi pod bor". Između ostalog, nedavno su nastupali i kao predgrupa na velikom koncertu Bryan Adamsa u Osijeku. Što se tiće njihovih trenutnih nastupa, možete ih gledati i uživati u njihovoj svirci u sklopu turneje "Karlovačkolive". Uopče ne sumnjamo u sve veći rast popularnosti tog neobičnog benda...DRAGONFLY
__________________ time Zadnji Uredio sahasa : 16-02-07 u 16:19. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, dora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:13.