| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Dvoboj u Društvo forumu; Šta mislite, je li vjerojatnije da bi krokodil pobijedio protiv leoparda ili leopard protiv krokodila? Bila je slična tema, al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Dvoboj Šta mislite, je li vjerojatnije da bi krokodil pobijedio protiv leoparda ili leopard protiv krokodila? Bila je slična tema, al ova ima svoju svrhu ![]()
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvoboj A ta svrha je..? ![]() Inace, leopard, dok se krokodil sa onim svojim nespretnim ustima ukrene, leopard ga vec za vrat, grr ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Dvoboj Krokodil ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dvoboj Zanimali su me odgovori prije videa , ja bi rekla krokodil u vodi, leopard na suhom, al ovaj leopard je zgrabio krokodila iz vode i eto...
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Dvoboj Ovo je beba krokodil..... Da je odrastao krokodil ne bi to tak završilo... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
« Counter Strike,Q1 Q2 Q3,half life,UT frag collection
|
Gdje je najjeftinije kupiti zracnu pusku CZ Slavia 634 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:43.

29 49.....
, ja bi rekla krokodil u vodi, leopard na suhom, al ovaj leopard je zgrabio krokodila iz vode i eto...