| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi dvorci u Društvo forumu; tko nađe još kakvih slika dvoraca neka stavi tu Mont Saint Michel Lokacija: Normandija, Francuska Posebnost: cijeli dvorac je okruž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dvorci tko nađe još kakvih slika dvoraca neka stavi tu Mont Saint Michel Lokacija: Normandija, Francuska Posebnost: cijeli dvorac je okružen vodom Citat:
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: dvorci Uvijek me fascinirao srednji vijek, viteštvo i ti dvorci. Mada tu nije bilo ni približno toliko plemenitosti koliko si zamišljamo ipak su fascinantna zdanja, bravo slay
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvorci Meni malo kičast, ali poslužio kao predložak za dvorac u Disneyevoj Trnoružici- Neuschwanstein u Bavarskoj...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvorci ![]() Citat:
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 09-07-07 u 21:04. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvorci Hehe, to ti je gradio onaj ludi princ/kralj Ludwig (Ludwig II of Bavaria), što se navodno utopio u jezeru (a vjerojatnije je ubijen)... I još je k tome sobe u dvorcu uređivao po motivima Wagnerovih opera (Lohengrin, &td).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio slay : 09-07-07 u 21:25. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: dvorci Ovaj Nojšvajnštajn je zakon, bio sam tamo...Stvarno bjutiful izgleda. Pogotovo s onog mostića preko puta. Ako se sjetim skeniram neke svoje slike.. Ustvari taj Ludwig je bio malo fucked up pa je samo gradio te dvorce. A ja sam imao prilike posjetiti 3 komada...Uz gore navedeni Nojšvajnštajn, za koji se govori da je u US&A iskopiran kao Cinderella Castle u Disneylandu bio sam i u Herrenchiemsee-u (valjda dobro napisah) koji je taj divljak od Ludwiga dao napravit prema Versaillesu ...![]() Te još sam svoje dupe provozao po trećem dvorcu tog bedaka, Hohenschwangau-u ... Ne znam po kome je to dao napravit ali stvarno je impresivno za pogledat![]() Uglavnom, tip je nakon svih svojih silnih ideja i ljubljenja samog sebe skončao u jednom bavarskom jezeru, a navodno je bio i gay Ako se sjetim, skeniram neke svoje slike pa postavim. Nisam imao digitalac tada
__________________ Drop the Leash! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvorci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:10.

pa je samo gradio te dvorce. A ja sam imao prilike posjetiti 3 komada...