Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

ecdl

Raspravljate o temi ecdl u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; Što mislite o ECDL tečaju ? -isplati li se? -da li je pomoglo nekome u dobivanju zaposlenja? -koliko traje?...

Regularni forumaš Avatar od korisnika futurist
    Datum registracije
    25-01-08
    Starost
    28
    Poruka
    137
    Liked
    0 times

ecdl

Što mislite o ECDL tečaju ?
    -isplati li se?
    -da li je pomoglo nekome u dobivanju zaposlenja?
    -koliko traje?

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Re: ecdl

pa ja se vec dobrih pola godine zanimam za to i vec 2-3 mjeseca pokusavam prijaviti bar jedno predavanje ali uvijek budu u terminu koji mi ne pase u 2. mj. cu imati vise vremena pa se nadam da cu i prijaviti nesto

ugl. moji profesori na faxu vele da je to dosta popularno i da ti moze samo koristiti, jer vecina poslodavaca trazi neko opce informaticko znanje, a ecdl ti nudi upravo to.

traje onoliko koliko ti imas volje i vremena.. ako imas vec dovoljno znanja na na podrucju koje je obuhvaceno ecdl tecajevima - ne moras niti ici na predavanja, mozes samo prijavljivati ispite (koliko ja znam), tako da to sve skupa ne mora trajati uopce dugo

Datum registracije
    25-01-08
    Starost
    28
    Poruka
    137
    Liked
    0 times

Hvala ti !!
    Prolazi se samo ms office ili više od toga ?
    koliko bi mi trebalo otprilike vremenski da položim sve,ako možeš u grubo reći ? koja je cijena i dali ovisi o prethodnom znanju koje imaš?
    recimo da mi je znanje kompletnog offica od 1-5, 3

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,078
    Liked
    311 times

po meni je taj ECDL niškorist. u odnosu na cijenu tečaja. 80% stvari koje tamo prođeš su osnove tih programa.

al kad ti se to upiše u radnu knjižicu ili dođeš na razgovor za posao s tom diplomom, ipak te malo drugačije gledaju.

ovdje imaš sve informacije o tome.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

oko soma kuna sveukupno (300 kn indeks, 7ispita * 100 kn)...

ne znam jel ima koristi od toga, bilo bi dobro da piše u radnoj knjižici doduše ali...
    Bolje desnica nego prknenica!

Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: futurist Pogledaj Poruke
    Hvala ti !!
    Prolazi se samo ms office ili više od toga ?
    koliko bi mi trebalo otprilike vremenski da položim sve,ako možeš u grubo reći ? koja je cijena i dali ovisi o prethodnom znanju koje imaš?
    recimo da mi je znanje kompletnog offica od 1-5, 3
    ima i tecajeva vezanih za linux, sql, php, web dizajn, html, javascript, xml (C i D tecajevi). imas TU popis tecajeva.

inace, ako si student ili ucenik predavanja su ti besplatna (moras imati AAI korisnicko ime i lozinku).

koliko bi ti vremenski trebalo - to stvarno ne znam.. ja jos nisam krenula na to.. ali pretpostavljam da bi u jednom mjesecu komotno mogao dati po 2 ispita, pogotovo ako nemas drugih obaveza..

CJENIK

*ne kuzim jednu stvar.. kod osnovnih tecajeva pise:
    indeks (jedan za svih sedam ispita)

a kod naprednih pise:
    indeks (za svaki ispit zasebno)

jel to samo meni malo zbunjujuce? mislim.. neces valjda za svaki predmet s naprednog tecaja posebno kupovat indeks

Datum registracije
    25-01-08
    Starost
    28
    Poruka
    137
    Liked
    0 times

Zbunjujuće je ali tako su postavili, koliko vidim postoje četri napredna ispita, znači x 4 indeksa(300kn) ...

Starter Avatar od korisnika stitch
    Datum registracije
    01-02-10
    Starost
    23
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Ja sam položio taj ispit za ECDL specijalista koji obuhvaća 7 modula (2 rad na računalu/vista i 5 MS Office 2007) i sad čekam diplomu od HIZ-a

U mom slučaju je bio samo jedan indeks za sve module

Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

da, to je bio osnovni tecaj.. ali mi niej jasno ovo za napredni.. ugl. sutra ionako idem na prvo predavanje pa cu se raspitati

Lajkaj nas na Facebooku