| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Egzekucija - Onima sa slabim srcem neće biti svejedno u Društvo forumu; Snjegoviću znaj svemu je kraj zbogom i više se ne vraćaj !!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Egzekucija - Onima sa slabim srcem neće biti svejedno I ja sam prvo pomislio da je neka Al-Qaeda u pitanju, da su one grozne snimke odsjecanja glave. Iako je i ovo prestrašno. Zamislite samo koliko se gorčine skupilo u duši ovog Snjegovića kad se odlučio na ovako drastičan svršetak. Kud ide ovaj svijet? Zašto? Zašto? Zašto?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Egzekucija - Onima sa slabim srcem neće biti svejedno snjegoviću, nemoj to učiniti!
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Egzekucija - Onima sa slabim srcem neće biti svejedno ajme,ja misl'a šta će sad biti kad ono depresivni snješko![]() a joooj...baš mi ga je žao...al mi je i nekako smiješno čega se sve ljudi dosjete!!ne želim bit okrutna ali ![]() ![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:07.

snjegoviću, nemoj to učiniti!
ajme,ja misl'a šta će sad biti kad ono depresivni snješko