Raspravljate o temi Emo!?!?! u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; dali postoji netko tko može objasnit pojam "emo"? osim da su to osobe koje furaju crnu obleku sa špičastim srebrnim ...
nisam zgodan al sam nezgodan
Show love with no remorse
to je to! bravo
nije, al je glazbenik
p.s.katalenič je međimurec ili čips
ŠTO JE EMO?
Naziv za ovu grupaciju vuče porijeklo iz Celja, da bismo shvatili zašto, valja nam poći u 1894. godinu.
Naime, upravo tada je stanoviti A.Westen, začeo proizvodnju emajlirane posude u Celju pod znakom 2 lava - znakom vanredne kvalitete.
Poduzeće se uspješno širilo, razvijalo nove programe i dobilo novo ime: EMO (emajlirnica, metalna industrija, oružarna).
Postoje 3 vrste proizvoda:
Lahka posoda, ki jo označujemo z blagovno skupino Merkur. Posoda je iz pločevine debeline 0,6 mm različnih oblik in izvedb. Sem spada tudi oblikovana posoda (čajniki, džezve, cedila, kavovarji, posode za mast itd)
Poltežka posoda, ki je iz debelejše pločevine (0,8 do 1,2 mm) različnih oblik in izvedb. Sem spadajo blagovne skupine Ideal, Bled, Orion, Univerzal
Težka posoda iz debele pločevine 1,5 do 2 mm. Sem spada skupina Eterne, Bioprogram, Emoton, Emolux in v letošnjem letu razvita visoko kvalitetna posoda Emomagic.
Slika EMA:
![]()
Show love with no remorse
I ja sam ispucao za danas ali sutraza ovo
![]()