| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; Pa jel' nam u prethodnim postovima baš fino objašnjeno što odn. tko su dotični emo-i? Pa to su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Pa jel' nam u prethodnim postovima baš fino objašnjeno što odn. tko su dotični emo-i? Pa to su one osobe koje su nezadovoljne i nesretne i ramzišljaju o tome da se ubiju ali to ne žele napravit, iako ne znaju zašto su nezadovoljni i nesretni niti zašto se ne žele ubit, iako o tome razmišljaju Ukratko - sveopća nesreća i nezadovoljstvo bez nekog objašnjenja otkud, zašto i zbog čega E pa kako se onda nećeš sprdat sa takvim individuama?
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Banned | Re: Emo!?!?! A jadni ... oni su neshvaćeni ... njima je teško .... ja bi im samo pokazao koliko su u pravu, ne bi ih shvatio, nego bi im dao da kopaju po cjeli dan i budu korisni, a kad se vrate s kopanja, mogu se jedan drugom žalit kak im je teško .... Ajde ti meni reci, kaj to točno njima fali? Zbog čega su to oni u depresiji i slične debilane? Mama im nije kupila novi bon za mobitel? |
| | |
| | #104 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Muči ih to kaj zuzica na razdjeljak nije više u modi ![]() Njihov cijeli pokret je da vrate zuzice na razdjeljak u modu...tak ja gledam na to ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Nebi se ziher udarao u glavu ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-09-07 Godina: 15
Poruka: 84
![]() | Re: Emo!?!?! kak ste vi ljudi smjesni..pa dal vi uopce poznajete neku emo osobu?? nebi rekla!!! vi mislite da oni kukaju bez razloga?jeste im uopce pruzili sansu da kazu sta ih muci?...svasta se dogada u tudim zivotima.... vi uopce neznate sta oni osjecaju... |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Banned | Re: Emo!?!?! ajde, daj ti meni onda objasni njih ... pošto su jadni neshvaćeni i teško im je ... mene stvarno zanima kaj to njih tolko muči u životu ... zakaj vi, koji ih razumijete, ne kažete : EMO su jadni, jer ih muči ...... (navedete kaj) ja još uvijek nisam čuo ZAŠTO JE NJIMA TEŠKO .. samo čujem da im je teško i da su neshvaćeni ... ok, ajde da čujem kaj ih to tolko muči, zbog čega je njima tak teško ... enibadi????? |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Banned | Re: Emo!?!?! Citat:
EDIT :: maknuto ![]() Zadnji Uredio silence : 13-09-07 u 16:31. | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| eXt | Re: Emo!?!?! Ella uopće nije napisala nešto vrijedno bana... Silence, ja ne razumim emo osobe, niti poznajem osobno ijednu, al mi ne smetaju i stoga ih puštam na miru, odnosno suzdržavam se od komentara.
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
![]() |
| Tagovi: emo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.