| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; Naravno da postoji. Da, da, ja sam ta. Stanite u red za autograme. Savršenstvo Bez Mane is in the ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #155 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Emo!?!?! Citat:
Yeah, život je jeeebeno dobar dok imamo cajke. Ja neznam kako ljudi izvan Balkana preživljavaju bez toga. Sigurno su svi emo. Nda, selim se. La vita é bella! ![]() | |
| | |
| | #160 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Dakle, emo nisu neki svemirci kak sam ja to mislila, nego skupina mladih pubertetlija, depresivnih oko nabavljanja ispričnice (jer to je gorući problem puberteta) ili izbijanja prvog prišta; nadalje, depresivni su oko svih onih stvari koje život znače (koji kliše...); vjeruju da samo oni imaju mozak i samo oni vide probleme vezane uz i niz život? A što reći nego Murphyjevu filozofiju : smiješi se, sutra će bit gore! ![]() edit: Mišo Kovač ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Tagovi: emo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.