Stranica 3 od 89 PrvoPrvo 123456781353 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 884

Emo!?!?!

Raspravljate o temi Emo!?!?! u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; emoi su seljačine (za mene)...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika zagi_5
    Datum registracije
    16-01-06
    Starost
    26
    Poruka
    665
    Liked
    0 times

Re: Emo!?!?!

emoi su seljačine (za mene)
    nisam zgodan al sam nezgodan

mrzitelj Avatar od korisnika Servant
    Datum registracije
    05-11-05
    Starost
    24
    Poruka
    5,786
    Liked
    97 times

Vidim da je forum pun ljudi otvorenog uma i bez predrasuda......

Kad već nemate pojma o čemu govorite, zašto onda komentirate i bespotrebno sprdajete!?!
    Zadnji Uredio Servant : 16-06-07 u 16:02

Uvaženi forumas Avatar od korisnika zagi_5
    Datum registracije
    16-01-06
    Starost
    26
    Poruka
    665
    Liked
    0 times

salžem se djelomično sa servantom al istovremeno mogu reći da imam hrpu poznanika i prijatelja i poprilično mi je jasno o čemu je riječ!
    tema je prvenstveno bila postavljena baš iz razloga da nekima koji pričaju sasvim krivo o njma pa čak i nazivaju neke osobe "emo" neznajući pritom o čemu je riječ. Naposljetku ih povezuju sa homoseksualcima s kojima oni nemaju veze ko ni žak s baletom
    nisam zgodan al sam nezgodan

Starter
    Datum registracije
    06-08-07
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Ma zdravo...ja i moja frendica(mi) smo emo.I sad ćemo vam mi sve lijepo objasnit.Emo označava depresiju.I da,mi se oblačimo u crno i nosimo crni lak.Neki od nas su biseksualci i imaju kosu koja im zaklanja oči.Često nas smatraju nečim lošim zato kaj ne volimo naš život i smatramo da nas nitko ne voli.Od sve te mržnje dolazi do samoozljeđivanja(rezanje žila) i pokušaja samoubojstva.Al to ne mora bit tak jel nisu svi takvi.I to su večinom teenageri koji pate od depresije.Zanima vas još kaj?

Starter
    Datum registracije
    06-08-07
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

I nemojte govorit ružno o bilo kom ko je emo jer nam je dovoljno grozno i bez vas(seljačina,kak bi za NAS reko Servant).

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

nema ništa protiv emovaca, ali presmiješna mi je ova slika

[sigpic][/sigpic]

Starter
    Datum registracije
    06-08-07
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Ne Servant neg ovaj Zagi il kaj god.

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Emo girls Pogledaj Poruke
    Ma zdravo...ja i moja frendica(mi) smo emo.I sad ćemo vam mi sve lijepo objasnit.Emo označava depresiju.I da,mi se oblačimo u crno i nosimo crni lak.Neki od nas su biseksualci i imaju kosu koja im zaklanja oči.Često nas smatraju nečim lošim zato kaj ne volimo naš život i smatramo da nas nitko ne voli.Od sve te mržnje dolazi do samoozljeđivanja(rezanje žila) i pokušaja samoubojstva.Al to ne mora bit tak jel nisu svi takvi.I to su večinom teenageri koji pate od depresije.Zanima vas još kaj?
    i ja bi bil depresivan da sam tolko nesposoban da se ni ubit ne mogu ...
    privlačenje pažnje šatro zapostavljenih balavaca, eto kaj je "emo" ...

vama je teško i niste shvaćeni? a jadni .... a kaj je tak loše u vašem životu da se morate glupirat ovako?

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Očito im fali roditeljske ljubavi...

Starter
    Datum registracije
    06-08-07
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Mi smo rekle NISU SVI TAKVI!!!!!!!Osim tog nas naši roditelji vole više od ičeg na svijetu.A osim toga,ko ste vi da nam govorite šta da radimo iz naših života.Brinite se za svoje živote,a nas pustite na miru.I da,nismo nesposobni.Za razliku od nekih(npr.tebe,silence)mi se bar ne bojimo pokazat naša mišljenja i ne bojimo se razotkrit naš život dok vi možda skrivate emocije i ko zna šta sve držite u sebi.Vjerojatno gnjev pa napadate druge.Pece,dragi,nemaju svi savršene živote poput tvog.

Lajkaj nas na Facebooku