Vidim da je forum pun ljudi otvorenog uma i bez predrasuda......
Kad već nemate pojma o čemu govorite, zašto onda komentirate i bespotrebno sprdajete!?!
Raspravljate o temi Emo!?!?! u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; emoi su seljačine (za mene)...
nisam zgodan al sam nezgodan
Vidim da je forum pun ljudi otvorenog uma i bez predrasuda......
Kad već nemate pojma o čemu govorite, zašto onda komentirate i bespotrebno sprdajete!?!
Zadnji Uredio Servant : 16-06-07 u 16:02
salžem se djelomično sa servantom al istovremeno mogu reći da imam hrpu poznanika i prijatelja i poprilično mi je jasno o čemu je riječ!
tema je prvenstveno bila postavljena baš iz razloga da nekima koji pričaju sasvim krivo o njma pa čak i nazivaju neke osobe "emo" neznajući pritom o čemu je riječ. Naposljetku ih povezuju sa homoseksualcima s kojima oni nemaju veze ko ni žak s baletom
nisam zgodan al sam nezgodan
Ma zdravo...ja i moja frendica(mi) smo emo.I sad ćemo vam mi sve lijepo objasnit.Emo označava depresiju.I da,mi se oblačimo u crno i nosimo crni lak.Neki od nas su biseksualci i imaju kosu koja im zaklanja oči.Često nas smatraju nečim lošim zato kaj ne volimo naš život i smatramo da nas nitko ne voli.Od sve te mržnje dolazi do samoozljeđivanja(rezanje žila) i pokušaja samoubojstva.Al to ne mora bit tak jel nisu svi takvi.I to su večinom teenageri koji pate od depresije.Zanima vas još kaj?
I nemojte govorit ružno o bilo kom ko je emo jer nam je dovoljno grozno i bez vas(seljačina,kak bi za NAS reko Servant).
nema ništa protiv emovaca, ali presmiješna mi je ova slika
![]()
[sigpic][/sigpic]
Ne Servant neg ovaj Zagi il kaj god.
Očito im fali roditeljske ljubavi...
Mi smo rekle NISU SVI TAKVI!!!!!!!Osim tog nas naši roditelji vole više od ičeg na svijetu.A osim toga,ko ste vi da nam govorite šta da radimo iz naših života.Brinite se za svoje živote,a nas pustite na miru.I da,nismo nesposobni.Za razliku od nekih(npr.tebe,silence)mi se bar ne bojimo pokazat naša mišljenja i ne bojimo se razotkrit naš život dok vi možda skrivate emocije i ko zna šta sve držite u sebi.Vjerojatno gnjev pa napadate druge.Pece,dragi,nemaju svi savršene živote poput tvog.