Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Emo girls Mi smo rekle NISU SVI TAKVI!!!!!!!Osim tog nas naši roditelji vole više ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-08-07, 20:58   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Emo!?!?!

Citat:
Pravi autor: Emo girls Pogledaj Poruke
Mi smo rekle NISU SVI TAKVI!!!!!!!Osim tog nas naši roditelji vole više od ičeg na svijetu.A osim toga,ko ste vi da nam govorite šta da radimo iz naših života.Brinite se za svoje živote,a nas pustite na miru.I da,nismo nesposobni.Za razliku od nekih(npr.tebe,silence)mi se bar ne bojimo pokazat naša mišljenja i ne bojimo se razotkrit naš život dok vi možda skrivate emocije i ko zna šta sve držite u sebi.Vjerojatno gnjev pa napadate druge.Pece,dragi,nemaju svi savršene živote poput tvog.
muahahahaha .... a kaj tebi tolko fali u životu?
mama i tata ti nisu kupili mobitel pa ideš žile rezat????
ne razumiju tvoje potrebe?????

osjećaje? tebi je šminkanje u debila pokazivanje osjećaja?
nek ti bude ....

ja za sve vas imam jednostavno rješenje ... pričate kak vas svijet ne voli i da se oćete ubit ... KOJI KURAC ČEKATE?????

Zadnji Uredio silence : 06-08-07 u 22:27.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 22:45   #32 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Emo girls Pogledaj Poruke
1.Za razliku od nekih(npr.tebe,silence)mi se bar ne bojimo pokazat naša mišljenja
2.i ne bojimo se razotkrit naš život dok vi možda skrivate emocije
1. Pročitaj podforum politika

2. Ponovi točku 1 par puta i dođi do znanja da si rođena ko rob, ko rob ćeš i umrijet

Nemoraš se zbog toga ubijat, jednostavno napraviš maximum kaj možeš znajući te činjenice
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 07:37   #33 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
1. Pročitaj podforum politika

2. Ponovi točku 1 par puta i dođi do znanja da si rođena ko rob, ko rob ćeš i umrijet

Nemoraš se zbog toga ubijat, jednostavno napraviš maximum kaj možeš znajući te činjenice
hahaha ... to mi nije uopće palo na pamet ... baš me zanima koja to super važna mišljenja imaju, pa ih nije strah reći? da su depresivni? da ih mama ne voli? da ih cjeli svijet ne razumije?

stvarno, kako razumit hrpu našminkanih idiota koji se, umjesto da se prime nekog posla, skupljaju i zajedno kukaju kak je njima teško ... prva stvar koju bi napravio da mi djete takvo dođe, pokazao bi mu kolko ga ne razumijem i izbacio na ulicu ... pa nek vidi razliku između kukanja kak mu je teško i kak to izgleda kad je stvarno teško ....

debili .... njima je teško ... u jebote problema koje imaju s 15 godina ....
najveći problem im je kaj izgledaju ko debili

Zadnji Uredio silence : 07-08-07 u 08:29.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 07:49   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,043
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Kompleksi su zajebana stvar. No, ima tamo i mudrica. Pokušavaju mlade pičiće deflorirati na foru kako su oni jadni, bespomoćni i nitko ih ne voli! Koji kurac u svojoj mladosti nisam ja bio emo, nego neki tamo stinky punker koji je bario samo punkerice i emoice?! A obje vrste nisu bas bajne
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 07:59   #35 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,022
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

baš bih volio vidjeti nekog 30-godišnjeg emoa.
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 08:26   #36 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,877
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Kad ću ja u ovom životu prestati učiti?
Koliko ima tih kojekakvih skupina?
'oće li i oni na Markov trg po svoja prava?
I nemojte me zbunjivati ubacujući neke šerpe kod ovako ozbiljnih stvari.

Ozbiljno mislim da je to samo još jedna neozbiljna skupina besposlenih mladih ljudi koja je našla svoj način na koji želi biti zapažena jer nisu sposobni za nešto vrijednije.

Prolazna je to faza u životu mladih, besposlenih ljudi i ne treba im pridavati nikakav značaj.
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 10:09   #37 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,491
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Ček, emo je krenuo kao neki glazbeni trend ako se ne varam...

A danas se uglavnom veže uz stil odijevanja i duševnu bol preosjetljivih klinaca. Navodno su skloni suicidu, onda će bit i da je Mišo Kovač jedan od pionira emo đira kod nas. Ali taj se ni ubit nije znao. Uglavnom, bmk za to tko kako izgleda i na neki način mi je više manje svaka subkultura ok i zanimljiva.

Ali baš ne kužim point emo kidsa (jer uglavnom su to djeca od 15-18 godina). Svijet je crn, ja sam sam, nitko me ne voli, mislim da je najbolje da prerežem vene. Pa reži više onda...

I Tokio Hotel je zakon ..
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 11:00   #38 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Ali baš ne kužim point emo kidsa (jer uglavnom su to djeca od 15-18 godina). Svijet je crn, ja sam sam, nitko me ne voli, mislim da je najbolje da prerežem vene. Pa reži više onda...

I Tokio Hotel je zakon ..
upravo to ... hrpa budala koju treba poslat u Afriku u rudnik, pa da vide kaj je težak život, a ne im dati kompjutere i mobitele da jedni drugima mogu kukati o glupostima ...

ko se hoće ubiti ne priča o tome ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 12:03   #39 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ko se hoće ubiti ne priča o tome ....
Upravo to
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 20:21   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: emo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114