| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Emo girls Mi smo rekle NISU SVI TAKVI!!!!!!!Osim tog nas naši roditelji vole više ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Banned | Re: Emo!?!?! Citat:
mama i tata ti nisu kupili mobitel pa ideš žile rezat???? ne razumiju tvoje potrebe????? osjećaje? tebi je šminkanje u debila pokazivanje osjećaja? nek ti bude .... ja za sve vas imam jednostavno rješenje ... pričate kak vas svijet ne voli i da se oćete ubit ... KOJI KURAC ČEKATE????? Zadnji Uredio silence : 06-08-07 u 22:27. | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Emo!?!?! Citat:
![]() 2. Ponovi točku 1 par puta i dođi do znanja da si rođena ko rob, ko rob ćeš i umrijet ![]() Nemoraš se zbog toga ubijat, jednostavno napraviš maximum kaj možeš znajući te činjenice ![]() | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
stvarno, kako razumit hrpu našminkanih idiota koji se, umjesto da se prime nekog posla, skupljaju i zajedno kukaju kak je njima teško ... prva stvar koju bi napravio da mi djete takvo dođe, pokazao bi mu kolko ga ne razumijem i izbacio na ulicu ... pa nek vidi razliku između kukanja kak mu je teško i kak to izgleda kad je stvarno teško .... debili .... njima je teško ... u jebote problema koje imaju s 15 godina .... najveći problem im je kaj izgledaju ko debili Zadnji Uredio silence : 07-08-07 u 08:29. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Kompleksi su zajebana stvar. No, ima tamo i mudrica. Pokušavaju mlade pičiće deflorirati na foru kako su oni jadni, bespomoćni i nitko ih ne voli! Koji kurac u svojoj mladosti nisam ja bio emo, nego neki tamo stinky punker koji je bario samo punkerice i emoice?! A obje vrste nisu bas bajne ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! baš bih volio vidjeti nekog 30-godišnjeg emoa. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Emo!?!?! Kad ću ja u ovom životu prestati učiti? Koliko ima tih kojekakvih skupina? 'oće li i oni na Markov trg po svoja prava? I nemojte me zbunjivati ubacujući neke šerpe kod ovako ozbiljnih stvari. Ozbiljno mislim da je to samo još jedna neozbiljna skupina besposlenih mladih ljudi koja je našla svoj način na koji želi biti zapažena jer nisu sposobni za nešto vrijednije. Prolazna je to faza u životu mladih, besposlenih ljudi i ne treba im pridavati nikakav značaj.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Ček, emo je krenuo kao neki glazbeni trend ako se ne varam... A danas se uglavnom veže uz stil odijevanja i duševnu bol preosjetljivih klinaca. Navodno su skloni suicidu, onda će bit i da je Mišo Kovač jedan od pionira emo đira kod nas. Ali taj se ni ubit nije znao. Uglavnom, bmk za to tko kako izgleda i na neki način mi je više manje svaka subkultura ok i zanimljiva. Ali baš ne kužim point emo kidsa (jer uglavnom su to djeca od 15-18 godina). Svijet je crn, ja sam sam, nitko me ne voli, mislim da je najbolje da prerežem vene. Pa reži više onda... ![]() I Tokio Hotel je zakon ..
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #38 (permalink) | |
ko se hoće ubiti ne priča o tome .... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: emo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:28.