| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; ma daj se vi emo kreteni međusobno pobijte i sve nas spasite muka. Sebi cete skratit muke, a mi vas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-09-07
Poruka: 1
![]() | Re: Emo!?!?! evo da ja ovo prokomentiram.......ja pišem blog i često me zbog mojih posteva zovu emo, možda to i jesam, a vi ste baš super što nas nagovarate da se ubijemo, to što vaši maloumni mozgovi ne shvaćaju naše probleme ne znači da ste bolji od nas.......osim toga bolje bit emo neg slušat cajke,pop i ta sranja........ |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Banned | Re: Emo!?!?! Citat:
![]() | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-09-07 Godina: 15
Poruka: 84
![]() | Re: Emo!?!?! Citat:
emosi su po meni super...fakat.... najvise vole odjecu crne boje(mozda jer im je to najdraza boja,nije svima al...) pa vjerujem da se drugi ljudi oblace u boje koje vole...najcesce su to starke,skinny jeans(jakooo uske traperice),mozda majce s natpisom njihovog naj benda ili tak nesto,onda puno onih narukvica koje izgledaju kao konac,samo se privezu,crna kosa najcesce,crna olovka za oci,crni lak za nokte....nesto takvo.... kod emosa je najcesce depra u pitanju...osjecaju se neprihvaceno,kao da ne pripadaju tu gdje jesu,pa ih cesto mozes vidjeti sa mp3-em na usima,samo da se mogu zatvorit u svoj svijet a to im muzika omogucuje....nemaju puno volje za zivot koliko sam ja skuzila...tip muzike koju slusaju je emo(ista naljepnica koju i oni imaju),pjesme su zakon imaju puno tuznih rijeci,ok evo nekih emo bendova: my chemical romance,madina lake,evanescence,flyleaf,from first to last... nadam se da sam dobro objasnila :] ps:reci mi ime tog decka iz varazdina | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Emo!?!?! ok,jel' se to meni samo čini ili su to malo razmažena derišta sa previše slobodnog vremena.ono,uuuuu ja sam emo,pusti me na miru.daj se sredi i uzmi metlu u ruke.i ono,ja imam frendove,samo ih još nisam upoznao ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: emo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.