| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Simply Pa i meni su debili ljudi koji osuđuju druge ljude zbog njihovog načina razmišljanja. I š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #491 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Godina: 24
Poruka: 1
![]() | Re: Emo!?!?! Citat:
| |
| | |
| | #492 (permalink) |
| kviki gric O.o | Re: Emo!?!?! Nista to meni nije jasno ![]() Ali ako ce se vec ubit, nek se onda zapale na koncertu od rammsteina ili nesto tako... nesto sto ce se dobro unovcit ![]()
__________________ ~Nikad ne obnavljaj staru ljubav,jer to znači čitati istu knjigu a unaprijed znati njezin kraj~ |
| | |
| | #495 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-01-07 Godina: 21
Poruka: 7
![]() | Re: Emo!?!?! Citat:
1. ekstremne bolesti i nemoci (ali u takvon stanju se ne bi ni moga ubit tako da svejedno) 2. kad bi samoubojstvo bia jedan i jedini nacin da spasin svoju obitelj od sigurne smrti (a stvarno mi ne pada na pamet nijedan takav scenarij osin nekih sta se vida samo u filmovima) zivot je sve sta imas i previse je dragocjen da bi ga potratia na neku depresiju i crne misli a kamoli oduzet sam sebi zivot to je nesto tako glupo da nema smisla o tome uopce raspravljat | |
| | |
| | #496 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 49
![]() | Re: Emo!?!?! emači su svoi ljudi... pustite njih lepo nek briu svoju furku... donekle to shvacam ... al nema starijih emača samo mlađi... ipak je to neka nova "furka" ... meni je kod njih ok samo to sta imaju neki svoj stil i posebni su ... nisu isti ko i svi ostali... kopije... posebni su i svoje nsto imaju |
| | |
| | #499 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Emo!?!?! neko je gore spomenija, ne mogu se sad sitit ko, sori... evo pravi i istinski emo....NE!!! veliku grešku ljudi rade kad spominju korjene ema u panku i malo kasnije emocoreu... odavde je to sve nastalo..... Stari cigan bolno jeca sam Napusten od svih Violina gusi njegov bol Suze tope glas Cerge Pokraj njega idu prazna Dusa tiho jeca Ostala je samo prazna casa U tu kasnu hladnu zimsku noc Prestade da kuca Srce staro koga slomi bol Cemernog zivota
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: emo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.