Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Simply Pa i meni su debili ljudi koji osuđuju druge ljude zbog njihovog načina razmišljanja. I š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-03-08, 17:47   #491 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 1
Gaara se izdvaja iz mase
Re: Emo!?!?!

Citat:
Pravi autor: Simply Pogledaj Poruke
Pa i meni su debili ljudi koji osuđuju druge ljude zbog njihovog načina razmišljanja. I šta sad?

Uostalom, šta ti imaš nekog emo prijatelja ili nekoga tko ti svaki dan kuka o tome kako mu je teško? Čisto sumnjam...
Poprilično sam sigurna da oni tebe ne diraju, niti da žele imati bilo kakave veze s tobom, prema tome, ni ti ne trebaš imati veze s njima.

Apsolutno je divno osuđivati druge, a ne pogledati sebe u ogledalo. Ili se barem na pet minuta zamisliti nad svojim malim, banalnim, jadnim životom.
ala koja budaletina bez zivota , problem sa vama je sta ste lijeni i neda van se razmisljat a ne sta ste emotivni . To van je samo izlika da se preseravate. Da imas razloga za ubit se vec bi se ubia/la . A sta se osudjivanja i nerazumijevanja drugih tice tu ste najgori jer da vas imalo briga za ikoga osim sebe samih nebi pizdarije cinili i oblacili se ko majmuni samo da vas drugi zapaze , gori ste od onih brbana sa cajki sta se sa mercedesima kurce !!!!
Gaara je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 17:50   #492 (permalink)
kviki gric O.o

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,626
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Nista to meni nije jasno

Ali ako ce se vec ubit, nek se onda zapale na koncertu od rammsteina ili nesto tako... nesto sto ce se dobro unovcit
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 20:45   #493 (permalink)
gfi
Starter

Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 15
gfi se izdvaja iz mase

svako ima pravo na svoje mišljenje, i svako ima pravo da ga argumentirano brani ili protivi mu se...
gfi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 20:50   #494 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Katalenič?
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 03:57   #495 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-01-07
Godina: 21
Poruka: 7
zh1zha se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: D I A B L O Pogledaj Poruke
neznam iz kojeg razloga je vama život u kurcu i želite umrijeti,al brijem da nije iz egztencijalnih,pa da skratimo priču.
ja sam se isto kao "klinac" od 20-ak godina želio ubit i radio svašta,ali nisam imao muda da upotrijebim ono što sam trebao....utoka.
a imao sam ju, ne pištolj nego lovački karabin,sa narezanim zrnom (za veprove,srndaće i krupnu divljač) ali nisam ju nikad upotrijebio, razlozi su ti da sam ipak našao sebe malo više vrijednim od toga da pustim na zadovoljstvo nekome da me vidi mrtvog.
poanta ovoga mog posta je da nevidim koji kur.. si imate rezat žile u svojoj sobi ili pit tablete za spavanje kad znate da će vam svakog trena starci banut u sobu i pozvat hitnu!
u biti znam i odgovor, a odgovor glasi da računate upravo na to, to što si vi pokušavate oduzeti život a nemate muda to i napravit je samo znak da ste željni pažnje,samo to iskazujete na po meni glup i neefektivan način.
želite pažnju???
pa postanite netko u tom svom jadnom i patetičnom životu, završite školu i nađite si posao,po mogućnosti da je fizički zahtjevan pa ćete vidjet kako brzo će želja za suicidom ishlapiti iz vas.
nemojte me krivo shvatit, ne mrzim nikoga osim šupaka i ulizica, ali te emo fore me iritiraju i totalno su mi glupe jer nema smisla tako živjet.
ako se smatraš manje vrijednim-potrudi se i budi vrijedniji...
ako se smatraš glupim-znači da si dovoljno pametan da shvatiš kakvim se smatraš, a.k. nisi glup(a)
ako mrziš svoj život-učini nešto da ga primjeniš umjesto što čamiš negdje u haustoru sa pivom u ruci ili u svojoj sobi sa slušalicama na glavi i slušaš depru.
ukratko...biti emo nema smisla,samo to trebaš shvatit i bit će ti bolje
to kralju, ni meni nisu jasne te pizdarijice i sranja tipa niko me ne shvaca, niko me ne voli, zivot je kurcu itd. neka pitaju one jadne ljude sta moraju kupit boce po kisi, buri, snigu za prizivit sta je zivot i kako moze bit u kurcu, mogu to nazvat emo ili koji god kurac oce ali iritira me to isfuravanje neke depresije, ajme kako mi digne tlak kad cujen da se dica rizu ziletima i ubijaju sa 13-14 god, kad san isa u srednju jedna zenska iz mog razreda je razvalila glavu ocevon puskon ali ne mogu osjecat nikakvo zaljenje za takve a pogotovo sta je to bilo u prvon razredu, ne znan zasto si ti razmislja o samoubojstvu sa 20god ali zapravo ne postoji nijedan razlog vridan oduzimanja vlastitog zivota osin:
1. ekstremne bolesti i nemoci (ali u takvon stanju se ne bi ni moga ubit tako da svejedno)
2. kad bi samoubojstvo bia jedan i jedini nacin da spasin svoju obitelj od sigurne smrti (a stvarno mi ne pada na pamet nijedan takav scenarij osin nekih sta se vida samo u filmovima)

zivot je sve sta imas i previse je dragocjen da bi ga potratia na neku depresiju i crne misli a kamoli oduzet sam sebi zivot to je nesto tako glupo da nema smisla o tome uopce raspravljat
zh1zha je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 20:45   #496 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 49
Berzerker se izdvaja iz mase

emači su svoi ljudi... pustite njih lepo nek briu svoju furku... donekle to shvacam ... al nema starijih emača samo mlađi... ipak je to neka nova "furka" ...

meni je kod njih ok samo to sta imaju neki svoj stil i posebni su ... nisu isti ko i svi ostali... kopije... posebni su i svoje nsto imaju
Berzerker je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 22:47   #497 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,783
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Ali su kopije jedni drugih
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 15:49   #498 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Godina: 36
Poruka: 668
waitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku waitaminute

malo smijesno
waitaminute je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 15:57   #499 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

neko je gore spomenija, ne mogu se sad sitit ko, sori...

evo pravi i istinski emo....NE!!! veliku grešku ljudi rade kad spominju korjene ema u panku i malo kasnije emocoreu...

odavde je to sve nastalo.....

Stari cigan bolno jeca sam
Napusten od svih
Violina gusi njegov bol
Suze tope glas

Cerge
Pokraj njega idu prazna
Dusa tiho jeca
Ostala je samo prazna casa
U tu kasnu hladnu zimsku noc
Prestade da kuca
Srce staro koga slomi bol
Cemernog zivota
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 18:33   #500 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Godina: 36
Poruka: 668
waitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznatwaitaminute će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku waitaminute

malo tuznog
waitaminute je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: emo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114