| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; nastanak emo-a... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #501 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Emo!?!?! nastanak emo-a ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #504 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Emo!?!?! ma joj treba to sve preko koljenja i po guzici pa da vidiš kako se emo izbija... ili ih treba odvesti u dom za nezbrinutu djecu ili u bolnicu na dječje odjele gdje su jadnici sa leukemijom i rakom i bore se za život iz dana u dan.... a oni u kurcu,život im bedara i žele se ubiti jer ih starci ne kuže...isuse bože.. ![]() |
| | |
| | #505 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Samo sto ovih dana klinci koji su se palili, vjesali, topili i ostalo nisu bili pobornici nijedne subkulture, a ponajmanje emo. Tak da mislim da pripadanje nekoj grupi ne znaci radikalizam, naprotiv klinci se nadju. Ne vidim nis lose u tome da klinci cmizdre i pjevaju o tome...tko to nije radio?!?! Uostalom tko to ne radi jos i u 30.-oj?!? Oko kakvih gluposti se ljudi zamaraju?!?! Kaj klinci nose i kaj pricaju?!?! Pa nije da maltretiraju ikoga vise od punkera, darkera, sminka koka i kvazi frajera koji briju na narodnjake, itd...sprdat se mozemo na sve, ali bas da cu mucit glavu svakodnevno kak ovaj ima kosu prek oka i smrknuti pogled...no way...ionak su mi slatki kad ih vidim. Ma, gluposti.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #508 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: Emo!?!?! Citat:
ali reći ću ti nešto,nećeš time ništa postići, osjećaj se jadno i furaj se jadno,i svijet će te gledati kao da si još pet puta jadnija nego što stvarno jesi, ne brini, nitko te neće pokušati izvući iz te tvoje depre,svak će gledat svoja posla i bolit će ih k.... za tebe,zato ti kažem,biti emo je glupo jer nećeš ništa time postići. | |
| | |
| | #509 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Emo!?!?! Citat:
| |
| | |
| | #510 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! eo sta ja mislim.. ljudi postaju dio subkulture kada nemaju vlastito, vec se stapaju s kolektivnim "ja". stoga pricaju u sablonama i ponasaju se po natuknicama, zato i neznaju tocno o cemu pricaju, tj. ne znaju se definirati, sto se moze zakljuciti iz prilozenog.. ali to nije nista novo, oduvjek su postojale individue, i grupacije, pa kako ko voli.( meni je oduvjek bilo draze razmisljat svojom glavom)uvjek su postojali oni koji uistinu vjeruju u ideje neke skupine i fejkeri, oni koji se samo furaju na neki look, iz kojekakvih blesavih razloga (npr: "bum emo jer je i marko emo, a on je taaak slatki") danasnja situacija takova je da je sve sve iskomercijalizirano, a iz nestabilnih se najvise da izvuc para.zamislite kolko je porasla prodaja conversica i remena nalik onima za obuzdavanje napaljenih peseka..) (nekak su mi ogadili moje starke koje nosim 10 godina) s druge strane, mediji, omogucavaju da se danas kojekakvi pokreti sire kao u srednjem vjeku kuga) danas je sve instant, od kave, do ljudi.. da ne bi ispala povrsna, osvrcem se na depresiju,, koja nepojmljivo postoji.. ali to je bezrazlozna depra, cini se meni, samo hormoni, da je neko zbilja sjeban, ne bi imao vremena za fenirat siske na stranu svaki dan.. samoprozvanim emovcima pak zelim sve najbolje,i da cim prije izidju iz glupih faza. kao i onima koji su uocili da je njihova furka cisto preseravanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: emo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:02.