Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; nastanak emo-a...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-03-08, 21:36   #501 (permalink)
praskaton, nick praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,695
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Emo!?!?!

nastanak emo-a

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 21:41   #502 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,967
lol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu auru

predobro
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 21:46   #503 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ali da frizura po uzoru na Hitlera...
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 21:55   #504 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 869
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

ma joj treba to sve preko koljenja i po guzici pa da vidiš kako se emo izbija... ili ih treba odvesti u dom za nezbrinutu djecu ili u bolnicu na dječje odjele gdje su jadnici sa leukemijom i rakom i bore se za život iz dana u dan....
a oni u kurcu,život im bedara i žele se ubiti jer ih starci ne kuže...isuse bože..
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 09:38   #505 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Samo sto ovih dana klinci koji su se palili, vjesali, topili i ostalo nisu bili pobornici nijedne subkulture, a ponajmanje emo. Tak da mislim da pripadanje nekoj grupi ne znaci radikalizam, naprotiv klinci se nadju. Ne vidim nis lose u tome da klinci cmizdre i pjevaju o tome...tko to nije radio?!?! Uostalom tko to ne radi jos i u 30.-oj?!? Oko kakvih gluposti se ljudi zamaraju?!?! Kaj klinci nose i kaj pricaju?!?! Pa nije da maltretiraju ikoga vise od punkera, darkera, sminka koka i kvazi frajera koji briju na narodnjake, itd...sprdat se mozemo na sve, ali bas da cu mucit glavu svakodnevno kak ovaj ima kosu prek oka i smrknuti pogled...no way...ionak su mi slatki kad ih vidim. Ma, gluposti.
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 12:15   #506 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 344
waitaminute ima ono neštowaitaminute ima ono neštowaitaminute ima ono neštowaitaminute ima ono neštowaitaminute ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku waitaminute

Dodane Slike
Tip Fajla: jpg SuperEmo.jpg (46.6 KB, 21 pogleda)
Tip Fajla: jpg EMO-Queen2.jpg (28.0 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg EMOBOYACHTUNG.jpg (32.2 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg emo_lovelargeprf1.jpg (32.0 KB, 6 pogleda)
waitaminute je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 20:57   #507 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,551
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Superman je sexy..
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 21:32   #508 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 156
D I A B L O se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: em0.maja.99 Pogledaj Poruke
daI aJde vEEEEElLika vEChinA Was ne Zna ni kaj zNacHi em0..Ni kak sE cHita!!..i 0nDa idEte nesH g0v0riT 0 nAma..vi sTe sAm ljubOm0rnI jeR bi hTjELi bIt kA0 eMacHi..!!!!!!!..umJesTO dA naM p0m0GnetE raZg0W0r0m iTd.dA sE izVucHem0 izZ dePrE vI nasS tU eBeTe beZze..daI aIdE..sMiriTe SE..b0kTe..
gle,pročitala si negdje na netu prije par mjeseci prvi put za pojam emo,pa si išla vidjet šta je to, i odlučila biti emo zato što ti je to fora,neki novi stil, a ne zato što imaš stvarne potrebe bit emo, isto kao što sam ja imao kosu do pol leđa,furao poderane hlače i neznam ti ni ja šta iz revolta prema starcima.
ali reći ću ti nešto,nećeš time ništa postići, osjećaj se jadno i furaj se jadno,i svijet će te gledati kao da si još pet puta jadnija nego što stvarno jesi, ne brini, nitko te neće pokušati izvući iz te tvoje depre,svak će gledat svoja posla i bolit će ih k.... za tebe,zato ti kažem,biti emo je glupo jer nećeš ništa time postići.
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 22:29   #509 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 869
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
Pravi autor: em0.maja.99 Pogledaj Poruke
daI aJde vEEEEElLika vEChinA Was ne Zna ni kaj zNacHi em0..Ni kak sE cHita!!..i 0nDa idEte nesH g0v0riT 0 nAma..vi sTe sAm ljubOm0rnI jeR bi hTjELi bIt kA0 eMacHi..!!!!!!!..umJesTO dA naM p0m0GnetE raZg0W0r0m iTd.dA sE izVucHem0 izZ dePrE vI nasS tU eBeTe beZze..daI aIdE..sMiriTe SE..b0kTe..
jadničci mali,treba vam pomoći....šta si bolesna,neko te zlostavlja,tuče...pomogla bi ja tebi preko guzice i isterala ti sve "depre" iz glave i eme i emače....ili bi vas negdje da idete raditi cijeli dan pa nebi stigli razmišljat o sranjima....
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 16:28   #510 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 740
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

eo sta ja mislim..
ljudi postaju dio subkulture kada nemaju vlastito, vec se stapaju s kolektivnim "ja". stoga pricaju u sablonama i ponasaju se po natuknicama, zato i neznaju tocno o cemu pricaju, tj. ne znaju se definirati, sto se moze zakljuciti iz prilozenog..
ali to nije nista novo, oduvjek su postojale individue, i grupacije, pa kako ko voli.( meni je oduvjek bilo draze razmisljat svojom glavom)uvjek su postojali oni koji uistinu vjeruju u ideje neke skupine i fejkeri, oni koji se samo furaju na neki look, iz kojekakvih blesavih razloga (npr:
"bum emo jer je i marko emo, a on je taaak slatki")
danasnja situacija takova je da je sve sve iskomercijalizirano, a iz nestabilnih se najvise da izvuc para.zamislite kolko je porasla prodaja conversica i remena nalik onima za obuzdavanje napaljenih peseka..)
(nekak su mi ogadili moje starke koje nosim 10 godina)
s druge strane, mediji, omogucavaju da se danas kojekakvi pokreti sire kao u srednjem vjeku kuga) danas je sve instant, od kave, do ljudi..
da ne bi ispala povrsna, osvrcem se na depresiju,, koja nepojmljivo postoji.. ali to je bezrazlozna depra, cini se meni, samo hormoni,
da je neko zbilja sjeban, ne bi imao vremena za fenirat siske na stranu svaki dan..

samoprozvanim emovcima pak zelim sve najbolje,i da cim prije izidju iz glupih faza. kao i onima koji su uocili da je njihova furka cisto preseravanje
olja je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: emo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113