| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; evo, najjednostavnije objašnjenje istina, stalno su u depri, režu si žile i ta sranja.... to je čisto pretjerivanje... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-09-07 Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: Emo!?!?! Samo mali ispravak...... Katalenić nije iz Varaždina. On spada s druge strane rijeke Drave. A što se tiće emača........nisu oni krivi kaj si ne znaju pomoći. Ne volim ih, al ih nit ne mrzim, čemu?!? ![]()
__________________ "Is life worth living? Should I blast myself?" |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Citat:
![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Malo previse fame oko tinejdjera sto se mene tice. Dok su punkeri razbijali boce na Tomislavcu i pirsali obrve zihericama zicajuci za svoju desetu litru kiselisa nikome nista, dok su blackeri okretali krizeve po groblju i srali po 'cemu ne?!', rezali zile u znak ''vjecnog zivota'' bez kometara (osim par tekstova na Malnara i Crnu Ruzu), dok su sminkici smrkali kokain i djeca od 16 godina plesala uz stangu na nadasve nadaren pravac folk glazbe, dok im ruke sluzavih sredovjecnih kretena gura sto prste sto novacanice u gace (ako uopce imaju gace) sve ok...i da ne nabrajam sto manje sto vece kulture, nekulture, subkulture ili sto vec, debilne primjere...tinedjer si nasao ime - EMO. Htjedoh reci da je to po meni samo jos jedan nacin da se nekako prevlada silina informacija kojima su klinci bombandirani danas, nacin kako da se izdvoje iz mase, kako da kazu ne svidja mi se ovo ili ono. Kaj je s klincima koji se ubiju ne bivajuci u ni jednoj subkulturi, za kojeg bas ne mari okolina davajuci im famozna imena?!?! U redu je, nek cvile, nek slusaju kaj hoce, nek zgledaju kak hoce....big deal!!! Nek se izraze, dobro je to...pogotovo ako ide iz glazbe. Meni definitvno ne smeta...a i zgledaju dobro, za razliku od vecine dosadne borgovski nastrojene mladezi. Tesko je tinedjeru govoriti o trenutnom razdoblju, pogotovo ako se klasficira kao nesto iliti ovdje emo, tako da ne vidim razlog cemu ovi kao stariji, zreli clanovi forumasi seru po klincima koji su po meni samo smislili jos jedan nacin da se ne stope sa svakodnevicom koja ih okruzuje. Zar su svi bili tak zreli cim su sjeli u srednjoskolske klupe?!? Ja nisam, eto.... Serem...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Tagovi: emo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.