| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; LoL... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #622 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: Emo!?!?! Citat:
sam ti daj ...
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #625 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-08 Lokacija: Ispred racunala...
Poruka: 8
![]() | Re: Emo!?!?! Znam da će mnogi krenuti čitati ovaj post sa hrpom predrasuda na pameti. Vjerojatno ću dobiti i puno negativnih komentara i neki će me napadati zbog toga što svi imate neke predrasude prema emo djeci. Ja ne znam zašto. Možda zato što su iznimno emotivni ili su stalno u crnom ili zbog onih njihovih fancy frizurica ili zato što se režu... Jeste li ikad probali razgovarati s nekim emo-em? Ili ga automatski zaobilazite u širokom luku? Jeste li probali razgovarati s nekim takvim i probali otkriti da je to možda neka dobra osoba ili osoba uvijek spremna nekom pomoči? Emo djeca se možda manifestiraju po neprestanoj depresiji ali nije nužno da im je stalno tako. U biti: Emo je glazbeni žanr i masovni tinejdžerski pokret u kojemu je naglasak na otvorenosti prema svojim emocijama, najčešće onim tužnima. Emo pokret glorificira samoozljeđivanje, a mladi koji mu pripadaju hvale se ožiljcima. Mladi blogeri na internetu opisuju kako su nezadovoljni svojim životom i roditeljima. To je tipično. Ali molim vas...ko se od vas nije nikad požalio na starce ili bio u depri. Mnogi su vjerojatno i pomišljali na samoubojstvo...makar samo na sekundu. Da li nas to sve čini emo djecom? Eto, puno se ljudi, na osnovi ovih saznanja, pozivaju na red da sude takvoj djeci. Ja kažem: ko voli nek izvoli. Možda su oni zadovoljni takvi kakvi jesu, a na sve strane nailaze na odbacivanje i prigovore. Još nešto: uvjerenje da su emo djeca gay. Možda neka djeca imaju istospolne sklonosti ali nije nužno da su svi gay ili bi. Emo djeca su emo i ako nekom to smeta neka to zadrži za sebe jer svatko ima pravo na svoj izbor i na svoj stil života pa makar ti bila samo prolazna faza. Zapamtite da vi nemate pravo pozivat ikoga na red zbog toga kakav je netko i jer se vama to ne sviđa. Razmislite kako bi se vi osjećali da na svakom koraku nailazite na odbijanac. Zadnji Uredio dead_eagle : 04-07-08 u 11:31. |
| | |
| | #626 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Emo!?!?! gle, sve bi to bilo u redu da klinci ne stvaraju od buhe slona.. pubertet i hormoni znaju poprilicno preuvelicati stvarnu situaciju kako bi se bilo "cool".. i iskreno mislim da uz to sto imaju krivi pogled na svijet, jos malo i seru.. ako ti je tesko u zivotu (KOME NIJE?!) onda ces poduzeti sve da si zivot poboljsas, ucinis ugodnijim, neces sigurno plakat i rezat se zbog toga. od toga nit nemas neke koristi.. osim privlacenja paznje i "cool" statusa medju istom skupinom debila.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #628 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-07-08
Poruka: 3
![]() | Re: Emo!?!?! samo ću reći da NIJE istina da se SVI oni režu i takve gluposti. Oni koji se režu su poremećeni ili napola poremećeni (lol), a preko neta sam upoznala jednog dečka iz francuske koji osim što ima snakebites u usnama i takav stil odjevanja, je i putpuno kompletna i normalna osoba. Niti se reže, niti je depresivat, niti poremećen... nego sasvim normalan. Tamo ima puuuuno više osoba koje vole takav stil odjevanja itd., a u Hr. ih ljudi još uvijek čudno gledaju. :/ a i ljudi vole napuhavati priče... puuuuno o njihovom stilu se može vidjeti na youtube-u, a i na vampirefreaks.com ..... ako koga zanima ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: emo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.

...