Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; upravo tako BLUE BIRD ....mislis ti DEAD EAGLE da su to normalne osobe daj nemoj srati...pa poznajem takve osobe.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-07-08, 11:11   #651 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-07-08
Poruka: 65
elma_h se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku elma_h
Re: Emo!?!?!

upravo tako BLUE BIRD ....mislis ti DEAD EAGLE da su to normalne osobe daj nemoj srati...pa poznajem takve osobe..nisam samo o njima citala nemoj me sad ti ucit....takvi ljudi zele da ti zivotom upravljaju zele da budes kao oni jer ako nisi onda su oni neshvaceni kako mozes tvrditi da je neko ko sam sebi zivot zagorcava normalan....i boli me k...izrigaj se koliko hoces AL TO JE ISTINA!
elma_h je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 12:46   #652 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-07-08
Poruka: 8
dead_eagle se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: elma_h Pogledaj Poruke
upravo tako BLUE BIRD ....mislis ti DEAD EAGLE da su to normalne osobe daj nemoj srati...pa poznajem takve osobe..nisam samo o njima citala nemoj me sad ti ucit....takvi ljudi zele da ti zivotom upravljaju zele da budes kao oni jer ako nisi onda su oni neshvaceni kako mozes tvrditi da je neko ko sam sebi zivot zagorcava normalan....i boli me k...izrigaj se koliko hoces AL TO JE ISTINA!
Gle neki emaci nemaju prijatelja i svi ih odbijaju. I zasto bi oni onda bili bolesni i ne znam sta. A isto tako ima puno emaca koji se furaju samo na glazbu pa se oblace tako. Ne rezu se, rezu se samo neki.
dead_eagle je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 22:37   #653 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 11
black__butterfly se izdvaja iz mase

BULLET FOR MY VALENTINE NISU EMO!!!!!!!!!!!!!! MRZIN EMO LJUDE!!!!!!! BFMV NISU EMO!!!!!!!!!!!!!!!! TEKSTOVI SU malo MRAČNI ALI GLAZBA I MELODIJE NISU EMOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
black__butterfly je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 22:40   #654 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,524
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Ne, to nisu mracni lyricsi i da, oni su emo
I btw, malo opusti prst sa tog Shift + 1
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 14:47   #655 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,950
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

BFMV nisu emo. Ako mene netko pita. Ako ne pita isto tako oni nisu emo pjesme jesu dark malo, ali ne bih bas rekla da su emaci. Po oblacenju i frizu ako nis drugo
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-08, 00:00   #656 (permalink)
Starter

oni nisu emo! oni su heavy thrash metal,po nekima metal core...recimo da su emo bi li bili na turneji sa metallicon,gansima,i mejdenima??? krivi izraz,neman ništa protiv emosa,oni su ko i mi,normalni ljudi,ali me smeta kad me neko zove emačem i recimo moj najdraži bend svrstavaju u emo glazbu..emo grupe su FUNERAL FOR A FRIEND,ROCKET SUMMER,POISON(NE BAŠ TOLIKO EMO),TAKING BACK SUNDAY,I THE USED I JOŠ NEKI..ALI NE BULLET FOR MY VALENTINE!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-08, 00:16   #657 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,317
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Ma kakvi metalcore i da nemaju veze sa emo muzikom svejedno su los bend.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-08, 11:59   #658 (permalink)
b&w fan

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,121
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

rep +
'Cause I'll just make the same mistake again.
xarfaxus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-08, 12:18   #659 (permalink)
Starter

po tebi jesu loš bend...a po mnogima nisu...Matt ima odličan glas jer se može ˝derat˝ a opet može normalno i lipo pivat...i odlično sviraju...ukusi su različiti...
Odgovori sa citatom
Star 27-07-08, 12:24   #660 (permalink)
b&w fan

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,121
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

i meni su losi
'Cause I'll just make the same mistake again.
xarfaxus je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: emo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113