| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; upravo tako BLUE BIRD ....mislis ti DEAD EAGLE da su to normalne osobe daj nemoj srati...pa poznajem takve osobe..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #651 (permalink) |
| Starter | Re: Emo!?!?! upravo tako BLUE BIRD ....mislis ti DEAD EAGLE da su to normalne osobe daj nemoj srati...pa poznajem takve osobe..nisam samo o njima citala nemoj me sad ti ucit....takvi ljudi zele da ti zivotom upravljaju zele da budes kao oni jer ako nisi onda su oni neshvaceni kako mozes tvrditi da je neko ko sam sebi zivot zagorcava normalan....i boli me k...izrigaj se koliko hoces AL TO JE ISTINA! |
| | |
| | #652 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-07-08 Lokacija: Ispred racunala...
Poruka: 8
![]() | Re: Emo!?!?! Citat:
| |
| | |
| | #653 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08 Lokacija: Korčula
Poruka: 11
![]() | Re: Emo!?!?! BULLET FOR MY VALENTINE NISU EMO!!!!!!!!!!!!!! MRZIN EMO LJUDE!!!!!!! BFMV NISU EMO!!!!!!!!!!!!!!!! TEKSTOVI SU malo MRAČNI ALI GLAZBA I MELODIJE NISU EMOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | |
| | #655 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! BFMV nisu emo. Ako mene netko pita. Ako ne pita isto tako oni nisu emo pjesme jesu dark malo, ali ne bih bas rekla da su emaci. Po oblacenju i frizu ako nis drugo ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #656 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08 Lokacija: Korčula
Poruka: 11
![]() | Re: Emo!?!?! oni nisu emo! oni su heavy thrash metal,po nekima metal core...recimo da su emo bi li bili na turneji sa metallicon,gansima,i mejdenima??? krivi izraz,neman ništa protiv emosa,oni su ko i mi,normalni ljudi,ali me smeta kad me neko zove emačem i recimo moj najdraži bend svrstavaju u emo glazbu..emo grupe su FUNERAL FOR A FRIEND,ROCKET SUMMER,POISON(NE BAŠ TOLIKO EMO),TAKING BACK SUNDAY,I THE USED I JOŠ NEKI..ALI NE BULLET FOR MY VALENTINE! |
| | |
| | #657 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,317
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Ma kakvi metalcore i da nemaju veze sa emo muzikom svejedno su los bend.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
![]() |
| Tagovi: emo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.

pjesme jesu dark malo, ali ne bih bas rekla da su emaci. Po oblacenju i frizu ako nis drugo