| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: olja joj, taj emo pokret nije uopce neki "pokret". neznam zasto neko od toga sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #691 (permalink) | |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,996
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #692 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! haha, a, IPAK imaju spiritualnog vođu.. a i ideju - " leave britney spears alone!!" joj, pa kako sam bila tako nepromisljena u prethodnom postu, SVE bi dala da ga nisam nikad napisala....
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #693 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! ![]() al sve u svemu ja jos uvik cekam normalan poste emotara... koji nece ici nesto tipa ovo: kreteni/idioti i sl... ne mozete shvatiti nas emache... niste to i ne razumijete nas... ne komentirajte sto ne mozete razumiti... glupi ste bok i vise se ne logira... ![]() nego tokio hotel rulz ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #694 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! "ne mozete shvatit nas emose" pa nije to tako glupa recenica : ) hmmm, ali i ja bi htjela bit emo, kuziss, to je super, uvjek kad ti nesto ne pase mozes zaprjetit da ces se ubit.... i ne bi morala gubit vrjeme da nasminkam obadva oka, tako ionako ti se vidi samo jedno...
| | |
| | #695 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! je, al krace je nasminkat jedno oko nego namontirat onu frizuricu ![]() valjda ![]() e da i to mi je najjace kako osoba koja je totalno u qurcu more imat vrimena i volje za sredjivat se i sminkat se ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #696 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! neznam, ja ti preporucam da pustis kosu tako preko face, i da sam provjeris kolko vremena treba za kaj. ovako je sve teoretski... ma gle, da su fakat u qurcu, ne bi se tolko qurcili s tim : )
| | |
| | #698 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-08-08
Poruka: 13
![]() | Citat:
kada ta krv koja isteče iz nas mi se osjećamo boljima i imamo osjećaj da je sva ta zloća i svi zli ljudi nestali skup s tom krvi..a opet oni koji se ubiju nije istina da su poremečeni nego jednostavno ili više nemaju snage ili nemaju potporu,što je sve više moguće u naše vrijeme..jer ono kao roditelj zna najbolje...jeah right! kao kupit ću ti nešto samo prestani dramatizirat..to nije način...tako djete,osoba gubi povjerenje u to..i odtada postaju ti emo osjećaju sve ječi i jači i kada puknu više nemožete izdržati i poželite samo nestati i nikada se više pojaviti...točno to sam ja proživjela i nije predivno na na sreću imam roditelje koji me razumiju i frendove koji su uvjek tu za mene...i oni koji ismijavaju emo su zapravo pravi jadnici jer su vjerovatno preglupi da bi nas shvatili,stoga nemojte se ismijavat tuđoj nevolji..pomozite mu!! | |
| | |
| | #699 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emo!?!?! ok... al koja nevolja kao sto sam naveo... ima ljudi kojima je daleko gore i koji nemaju ni hrane ni vode... ni skole ni interneta itd... itd.. pa se trude i ne izvode pizdarije nego zele ziviti, a sad tu kao emoi izigravaju nesto i rezu se i ubijaju i oni su superirorna i preinteligentna bica i mi ih jednostavno ne mozemo shvatiti... ok aj mi jos samo objasni za koji qurac moraju pisat o svom rezanju na blogovima i stavljat slike... ako im je to ispusni ventil neka sute o tome i lagano si pustaju krv. ili je to ipak samo nacin da pokazu ostalim da im fali paznje...?
| | |
| | #700 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-08-08
Poruka: 13
![]() | Re: Emo!?!?! Citat:
što se mene tiče ja nas smatram jako hrabrima...a za stavljanje slika ka javnosti to moraš pitat one emače koji se samo prave da jesu jer ima zaista kao što kažeš nedostaje pažnje..ali mi koji smo pravi ne radimo ta sranja..jer jesdnostavno ak si u kurcu nemaš ti sad meni tu potrebu da to drugi vide i da te na ulici prepoznaju jer imaš emo frizuru..iskreno do toga mi je najmanje stalo.. ali mi emči smo nekad i jako sretni i baš tada imamo volje posvetiti se sebi a da se ne uneredimo..ako me kužiš...tada radimo friz i to do čega nam je zapravo stalo..a i to šta ste rekli za naše prugice i to...khm...pa kako darkeri imaju svoj stil tako i mi furamo svoj...jesi sad skužio??il oš da ti nacrtam? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: emo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.

Mi smo oni na koje su nas nasi roditelji upozoravali