Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Emo!?!?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: olja joj, taj emo pokret nije uopce neki "pokret". neznam zasto neko od toga sto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-08-08, 22:59   #691 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 8,996
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima
Re: Emo!?!?!

Citat:
Pravi autor: olja Pogledaj Poruke
joj, taj emo pokret nije uopce neki "pokret". neznam zasto neko od toga sto je malo emotivan i zbunjen u pubertetu, zeli napravit pokret.... pokret mora imati neku ideju, misao vodilju, nemres napravit pokret od frizure, prugica i kockica...
si sigurna?

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 23:05   #692 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 798
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

haha, a, IPAK imaju spiritualnog vođu..
a i ideju - " leave britney spears alone!!"

joj, pa kako sam bila tako nepromisljena u prethodnom postu, SVE bi dala da ga nisam nikad napisala....
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 23:08   #693 (permalink)
0000000000000

Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

al sve u svemu ja jos uvik cekam normalan poste emotara... koji nece ici nesto tipa ovo:

kreteni/idioti i sl...

ne mozete shvatiti nas emache... niste to i ne razumijete nas...
ne komentirajte sto ne mozete razumiti...

glupi ste bok

i vise se ne logira...

nego tokio hotel rulz

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 23:15   #694 (permalink)
Uvaženi forumas

olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

"ne mozete shvatit nas emose" pa nije to tako glupa recenica : )

hmmm, ali i ja bi htjela bit emo, kuziss, to je super, uvjek kad ti nesto ne pase mozes zaprjetit da ces se ubit....
i ne bi morala gubit vrjeme da nasminkam obadva oka, tako ionako ti se vidi samo jedno...
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 23:19   #695 (permalink)
0000000000000

je, al krace je nasminkat jedno oko nego namontirat onu frizuricu

valjda

e da i to mi je najjace kako osoba koja je totalno u qurcu more imat vrimena i volje za sredjivat se i sminkat se

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 23:29   #696 (permalink)
Uvaženi forumas

neznam, ja ti preporucam da pustis kosu tako preko face, i da sam provjeris kolko vremena treba za kaj. ovako je sve teoretski...

ma gle, da su fakat u qurcu, ne bi se tolko qurcili s tim : )
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 23:34   #697 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika bloody_vampire

Datum registracije: 04-08-08
Poruka: 25
bloody_vampire se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bloody_vampire

ma treba njima malo paznje... znas kak je njima tesko u zivotu
Odgovori sa citatom
Star 23-08-08, 01:59   #698 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-08-08
Poruka: 13
emachica se izdvaja iz mase
Exclamation Re: Emo!?!?!

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
al ovo je najbolje.... svi napisu isto sranje i odu... nitko jos nije nesto pokusa pojasniti i sl...
eo ja ću vam pokušat objasnit...EMO..to nije ni pokret...niti neki klan niti išta slično...mi emači smo jednostavno emotivne osobe i kada se zarežemo osjećamo se lakše..mi smo taj način odabrali,mi ne ubijamo svoju tugu u piću i drugim stvarima!
kada ta krv koja isteče iz nas mi se osjećamo boljima i imamo osjećaj da je sva ta zloća i svi zli ljudi nestali skup s tom krvi..a opet oni koji se ubiju nije istina da su poremečeni nego jednostavno ili više nemaju snage ili nemaju potporu,što je sve više moguće u naše vrijeme..jer ono kao roditelj zna najbolje...jeah right! kao kupit ću ti nešto samo prestani dramatizirat..to nije način...tako djete,osoba gubi povjerenje u to..i odtada postaju ti emo osjećaju sve ječi i jači i kada puknu više nemožete izdržati i poželite samo nestati i nikada se više pojaviti...točno to sam ja proživjela i nije predivno na na sreću imam roditelje koji me razumiju i frendove koji su uvjek tu za mene...i oni koji ismijavaju emo su zapravo pravi jadnici jer su vjerovatno preglupi da bi nas shvatili,stoga nemojte se ismijavat tuđoj nevolji..pomozite mu!!
emachica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-08, 02:04   #699 (permalink)
0000000000000

ok... al koja nevolja kao sto sam naveo... ima ljudi kojima je daleko gore i koji nemaju ni hrane ni vode... ni skole ni interneta itd... itd.. pa se trude i ne izvode pizdarije nego zele ziviti, a sad tu kao emoi izigravaju nesto i rezu se i ubijaju i oni su superirorna i preinteligentna bica i mi ih jednostavno ne mozemo shvatiti... ok aj mi jos samo objasni za koji qurac moraju pisat o svom rezanju na blogovima i stavljat slike... ako im je to ispusni ventil neka sute o tome i lagano si pustaju krv. ili je to ipak samo nacin da pokazu ostalim da im fali paznje...?

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-08, 02:14   #700 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-08-08
Poruka: 13
emachica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
ok... al koja nevolja kao sto sam naveo... ima ljudi kojima je daleko gore i koji nemaju ni hrane ni vode... ni skole ni interneta itd... itd.. pa se trude i ne izvode pizdarije nego zele ziviti, a sad tu kao emoi izigravaju nesto i rezu se i ubijaju i oni su superirorna i preinteligentna bica i mi ih jednostavno ne mozemo shvatiti... ok aj mi jos samo objasni za koji qurac moraju pisat o svom rezanju na blogovima i stavljat slike... ako im je to ispusni ventil neka sute o tome i lagano si pustaju krv. ili je to ipak samo nacin da pokazu ostalim da im fali paznje...?
pa ok....ima i gorih stvari al ti očito ne kužiš da mi ništa ne izigravamo jednostavno smo odabrali taj način na koji čemo pokazat da nam nije svejedno..ja sam osobno zabrinuta za gore stvari ali to jbg nije moj problem..i ja že,lim pomoć ali ne znam kako i to me boli i zato se tako osjećam...i to za puštanje krvi...ne kužim zašto se vi svi sprdate na to..aj da vidim vas jel se usudite povuć žilet po ruci,veni i slično?!
što se mene tiče ja nas smatram jako hrabrima...a za stavljanje slika ka javnosti to moraš pitat one emače koji se samo prave da jesu jer ima zaista kao što kažeš nedostaje pažnje..ali mi koji smo pravi ne radimo ta sranja..jer jesdnostavno ak si u kurcu nemaš ti sad meni tu potrebu da to drugi vide i da te na ulici prepoznaju jer imaš emo frizuru..iskreno do toga mi je najmanje stalo..
ali mi emči smo nekad i jako sretni i baš tada imamo volje posvetiti se sebi a da se ne uneredimo..ako me kužiš...tada radimo friz i to do čega nam je zapravo stalo..a i to šta ste rekli za naše prugice i to...khm...pa kako darkeri imaju svoj stil tako i mi furamo svoj...jesi sad skužio??il oš da ti nacrtam?
emachica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: emo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114