| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Fora stvar za ponavljanje i obogaćivanje znanja engleskog jezika u Društvo forumu; Fora, imaš glagole koje trebaš prebacit u imenice i imenice koje trebaš u glagole i poslije dobiješ koliko si imao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Fora stvar za ponavljanje i obogaćivanje znanja engleskog jezika Fora, imaš glagole koje trebaš prebacit u imenice i imenice koje trebaš u glagole i poslije dobiješ koliko si imao točnog i sve. A i nije samo to na ovoj stranici , to sam naveo samo kao primjer vježbice. Verbs - Nouns - Word Formation - English Isto tako ima i razne križaljke, gramatičke vježbice i sve, baš fora. Uglavnom sve šta se tiče engleskog jezika može se naći ovdje. Samo kliknete na one opcije sa strane. Evo recimo i ovo je zanimljivo. Samo kliknete na određenu vježbu, neku više dolje, ove na vrhu su prelagane. Exams, Examinations - Exercises - Learning English Stvarno se ovdje na zanimljiv način može ponoviti neke stvari i obogatiti svoje znanje engleskog jezika. Fora.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,704
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fora stvar za ponavljanje i obogaćivanje znanja engleskog jezika poznata mi je već ta stranica, jednom sam si nešto tražio ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 08-02-08 u 20:50. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 364
![]() | Re: Fora stvar za ponavljanje i obogaćivanje znanja engleskog jezika šteta šta za ovo nisam prije saznao zabavno je a uči se fora stvar još čak i nisam tako loš u engleskom ko šta sam mislio
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.