| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Gazdine dogodovštine na forumu "pod utjecajem" u Društvo forumu; slow funck bist šta ej spsmom znam curo od ćprielek ma niej puno samo baci i . slobodo hahaha, ja smijme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | slow funck bist šta ej spsmom znam curo od ćprielek ma niej puno samo baci i . slobodo hahaha, ja smijme sd o juta men smijeh ha smej sradijesijem nego rrkam D : D :::![]() ![]() ![]() ![]() a kako na gelegnsko sme kaže ijaz naam bayjwat DJD : D:janent jekson iltarljuvabiščaste: E a čsu sapsasiti zeljudm soto sposto obrijanti scrtica ubejrb DOTSTA JE :čekić :čekić liooooooooooooolllllllllllllll ja nsiam jep dugo ,al fin čoklin uvjek bi jeo geastrinomija crure da puse, dečšpi nemgou puštitit 3 banaal lana ![]() ![]() D todiviseeu nakad ne pesjme sali sada srtvano mama ,reci lduudima viseeu nakad ne pesjme sali sada srtvano mama ,reci lduudima 43 stir mabanakt aha i sam sroyy mama ,ei enver ment to hurč ju kvak hrvtaski saisa trqin lgegenda stvarno lgenda tawqirun drcika ![]() ![]() ![]() D ::: DDD![]() ![]() ![]() : a ana spsihajtra, enja di rdko u ajavnosti+ eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee čtiasoa sam to ja : D:![]() sueprr kinjgiaja ali dasnvo jagere ![]() ![]() D :druto dobro rano odhs avati mama ku jonoć ![]() niakd vieše ne pijemim
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 05-03-07 u 12:19. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gazdine dogodovštine na forumu "pod utjecajem" Evo ovdje možete komentirat sve dogodovštine, izjave, nečitljive i nerazumljive napise koje je naš cijenjeni gazda Kristijan postao u onim trenutcima kada se, blago pripit (ili pak pijan ko' ćuskija), ulogira na forum i lupa po tastaturi misleći da piše suvisle rečenice. Naravno, odmah moram reć da je naš forum sretan što ima takvog gazdu koji se ne kurči i ne glumi strogoću, nego kao i mi ostali smrtnici pije pa pijan dođe na forum i piše gluposti - i boli ga kurac! BRAVO GAZDA!!! Ali, to ne znači da mu se ne možemo malo smijat... A ovo je baš pravo mjesto za to... Naravno, i gazda je dobrodošao na ovoj temi - svaka samokritika bit će pozdravljena. Navalite!!!! P.S. Gazda, nadam se da neću dobit bann! ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gazdine dogodovštine na forumu "pod utjecajem" kad budeš gotov sa lizanjem reci mu da ga trebam nešto
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Gazdine dogodovštine na forumu "pod utjecajem"
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gazdine dogodovštine na forumu "pod utjecajem" Dobar! rep+ ![]() Evo gotov sam. Možda bi ti želio nastavit?
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| next best thing | Re: Gazdine dogodovštine na forumu "pod utjecajem" predobro, kak se toga nitko nije sjetio prije, ima toga na tone, ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gazdine dogodovštine na forumu "pod utjecajem" Šta si ovo napravio, gazda? Jes' ti još pijan? Ili si počeo iznova? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, gazda, gazdine, utjecaj alkohola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

D