| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Govnozderaci u Društvo forumu; isuse... neznam e...u govnu ima vitamina k..mozda samo uzimjaju kao i mi vitamine oralno.. samo sheva uzima analno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Govnozderaci isuse... neznam e...u govnu ima vitamina k..mozda samo uzimjaju kao i mi vitamine oralno.. samo sheva uzima analno...nije normalno!Ali je brze
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Govnozderaci Citat:
![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Govnozderaci a sve mi je jasno čim vidim tko je otvorio temu ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 131
![]() | Re: Govnozderaci Citat:
![]()
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Govnozderaci Ma dobar tek
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bordel, govno, zderac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.