| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Hrabrost ili ludost! u Društvo forumu; Ovaj stvarno nije normalan...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,996
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrabrost ili ludost! tko zna, mozda je lav dresiran... ili nesto sl...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Hrabrost ili ludost! budalina
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrabrost ili ludost! i ja mislim...jeste vidjeli kako lav krene prema njemu,ovaj samo digne ruku i lav stane!
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrabrost ili ludost! Svaka mu cast,treba imat petlju za za to. Vjerovato tip zna sta radi ,tj radi sa lavovima i poznaje njihovo ponasanje, i mislim da su prvo pricekali da lavovi pojedu krdo bivola pa da tek onda paradiraju pred njima.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
![]() |
« Req: Ban
|
Život i Smrt... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.