| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Idealno mjesto za vjenčanje, poslovni sastanak i sl. u Društvo forumu; Obratiti pažnju na klavijaturistu na zadnjoj slici Također me interesira ako hoćeš na WC s obzirom na visinu ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Idealno mjesto za vjenčanje, poslovni sastanak i sl. ![]() Obratiti pažnju na klavijaturistu na zadnjoj slici ![]() Također me interesira ako hoćeš na WC ![]() s obzirom na visinu ne mali broj je onih koji bi se usralo ili barem upiškilo ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Idealno mjesto za vjenčanje, poslovni sastanak i sl.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idealno mjesto za vjenčanje, poslovni sastanak i sl. bad bi mi bilo napraviti svadbu tu da mi se ekipa ne iznapija pa bljuje po autima ili da netko mrtav pijan padne....inače volim adrenalin i htjela imati sastanak tu...možda mi ne bi bili toliko dosadni onda
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Idealno mjesto za vjenčanje, poslovni sastanak i sl. Pa, ako i netko "mrtav" pijan padne, nema velike štete jer ne može umrijeti 2 puta u istom danu!!! ![]() Poveća fleka, malo čišćenja i cesta je ko nova!!! |
| | |
![]() |
« Pitalica
|
Lipe sličice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.