| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Igraj igru i osvoji rižu za one kojima je zbila potrebno u Društvo forumu; http://www.freerice.com/index.php odgovarajte na pitanja i tako donirate rižu Citat: An internet word game has ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Igraj igru i osvoji rižu za one kojima je zbila potrebno http://www.freerice.com/index.php odgovarajte na pitanja i tako donirate rižu Citat:
__________________ Robson 7 | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Igraj igru i osvoji rižu za one kojima je zbila potrebno Super tema, i super ideja... Zasad sam na oko frtalj kile- javit ću koliko sam skupio... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Igraj igru i osvoji rižu za one kojima je zbila potrebno U prvom pokušaju 270 g. Kasnije ću pokušati opet... Ne odustajem dok ne skupim barem kilu. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Igraj igru i osvoji rižu za one kojima je zbila potrebno Pa da, na što više pitanja u nizu odgovoriš to ti je veća 'razina riječnika (kojim raspolažeš)' tj. kao nivo igrice... Ne znam do koliko sam ja došao s tih 270 g, mislim nešto manje od 50. ![]() Samo se nadam da ovo nije kaoCrveni Križ, negdje je pisalo da 10% donacija dolazi do onih kojima je namijenjeno a ostatak se troši na logist6iku i birokraciju unutar samog Crvenog Križa. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: igraj, igru, kojima, osvoji, potrebno, rizu, zbila |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:25.

Z A N I M L J I V O 

I pametni grijese