| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi igranje s hranom u Društvo forumu; Jako dobro Super mi je ovaj kruh što ''grize'' nož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: igranje s hranom Engleski fotograf Car Warner je napravio seriju fotografija koje koriste razne namirnice od kojih je napravljen scenarij. Slike pokazuju podzemne pecine, šume, plaže, sunce i vodopade korištenjem voća, povrća i sireva. Da bi se osvijetlila dubina, fotografije su snimane na stolovima od 1,2 metra sa 2,4 metra. Što više, ravne površine su postavljane u slojevima, da bi se izbjeglo da hrana ispadne još u toku fotografiranja. Carl Warner, fotograf, izjavio je da mu je bilo nemoguće uvjeriti djecu da jedu povrće. On je stoga uspio napraviti igračke od samog povrća - najnestvarnijeg materijala za pravljenje dječjih igračaka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: igranje s hranom Preeeeeeeedobro! Imam i ja tih slika, s lubenicama i jajima, ali su mi u wordu, pa ne znan to sačuvat zasebno. Inače, nedavno je u Splitu bio jedan japanski meštar od tih čudesa, koji je doša ka podučavat ljude kako se to radi i zamislite, čak 6 ljudi individualaca došlo na tečaj! Niti jedan hotel, restoran, ništa, nikome nije palo na pamet da bi im to moglo bit korisno! Pa zamisli naručiš nešto, šta ja znan, bilo šta okruglasto, i kuvar se malo zabavi ako ima vrimena, i napravi ti neki oblik, ili samo izreže cik-cak, bilo šta, pa odma bi poželila opet doć, prezanimljivo je
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:43.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something