Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Ima li netko.... u Društvo forumu; da mu je iz familije netko poznat ili tako nešto. Meni je naprimjer bratić iz trećeg koljena Domagoj Vida, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-11-07, 23:30   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 201
ChrisMartin se izdvaja iz mase
Talking Ima li netko....

da mu je iz familije netko poznat ili tako nešto. Meni je naprimjer bratić iz trećeg koljena Domagoj Vida, a on je u prvoj postavi NK Osijeka?

Eto ako netko ima nek kaže, nemoj srat. Eto tak neka tema za reći nešto.
ChrisMartin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-11-07, 23:54   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Re: Ima li netko....

Meni je sestra dobila prvu nagradu na Fashion Weeku (sad ne znam koliko je to poznato ili ne)
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 00:18   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ChrisMartin Pogledaj Poruke
da mu je iz familije netko poznat ili tako nešto. Meni je naprimjer bratić iz trećeg koljena Domagoj Vida, a on je u prvoj postavi NK Osijeka?

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Meni je sestra dobila prvu nagradu na Fashion Weeku (sad ne znam koliko je to poznato ili ne)
Mogu vam biti prijatelj?
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 00:18   #4 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Smijem se ja druzit s vama?

šala šala...
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 00:55   #5 (permalink)
Akademik Foruma

kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto

Možda

edit: E i rođak mi je (isto treće kolino) Jurica Vranješ iz Werdera, a nikad ga ni čuo nit vidio (al mi je rođak sigurno...)

e sad se više nemožete družit s nama

Zadnji Uredio kresola : 04-11-07 u 00:57.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 10:01   #6 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Super tema.
Kaj je iduće "Popis vaše imovine" ?

P.S. Većina forumaša umire sa za željom o saznanju nečijeg 4 koljena u pobočnoj liniji!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 10:06   #7 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Nemam, važnije mi je što sam ja slavan...

Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 10:09   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Super tema.
Kaj je iduće "Popis vaše imovine" ?

P.S. Većina forumaša umire sa za željom o saznanju nečijeg 4 koljena u pobočnoj liniji!
pa šta fali malo se pohvalit da imaš poznatog polurođaka, kojeg nikad u životu nisi vidio, a kamoli popriča s njim
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 11:10   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 65
trekcro se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ChrisMartin Pogledaj Poruke

E zbilja ti je bratić poznat nema šta,!Prava zvjezda!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 11:38   #10 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

haha koja tema ... već vidim budućnost iste....igre bez granica

ali evo kad smo počeli,
meni je bratić (od mamine sestre sin) igrao u dinamu tamo negdje '87 ili '88 (nisam siguran točno koju godinu)...prezime Lipovac
pravi dinamovci će ga se vjerovatno sjetiti

EDIT: ne radi "Brzi Odgovor"
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ima, netko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111