| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ima li netko.... u Društvo forumu; da mu je iz familije netko poznat ili tako nešto. Meni je naprimjer bratić iz trećeg koljena Domagoj Vida, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 201
![]() | da mu je iz familije netko poznat ili tako nešto. Meni je naprimjer bratić iz trećeg koljena Domagoj Vida, a on je u prvoj postavi NK Osijeka? Eto ako netko ima nek kaže, nemoj srat. Eto tak neka tema za reći nešto. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li netko.... Citat:
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li netko.... Super tema. Kaj je iduće "Popis vaše imovine" ? ![]() P.S. Većina forumaša umire sa za željom o saznanju nečijeg 4 koljena u pobočnoj liniji! ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li netko.... haha koja tema ... već vidim budućnost iste....igre bez granica ![]() ali evo kad smo počeli, meni je bratić (od mamine sestre sin) igrao u dinamu tamo negdje '87 ili '88 (nisam siguran točno koju godinu)...prezime Lipovac pravi dinamovci će ga se vjerovatno sjetiti EDIT: ne radi "Brzi Odgovor" ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ima, netko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.

)