| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ime nerođenom detetu u Društvo forumu; Evo za mesec dana rodiče se deseto dete. Od Vas tražim predlog za novo ime. Žensko i muško. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | ime nerođenom detetu Evo za mesec dana rodiče se deseto dete. Od Vas tražim predlog za novo ime. Žensko i muško. Koje ime odaberem ponudiću vlasniku da bude kum ako želi. Naravno nebi bio Šaban da nisam Šaban pa iz toga razloga molim da se i šalite jer bez šale ništa. Šala nam je za dug i srećan život bitna. Veselite se svi samnom i dajte predloge: Fala svima koliko Vas ima. Sadašnja žena Selma, deca: Jamezdin, Nagib, Sinan, Amer, Samanta, Suada, Una, Ibro, Luka, Davorin Prva žena snežana deca Dervo, Sadeta, Alija, Kasum, Hana, Cana, Stevo, Alen, Veli, Smajo, Zineta, Ibro,Angelina, Hakija, Bajro budite maštoviti i lepi. Molim samo da ne predlažete imena spolnih organa. Fala.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ime nerođenom detetu Tema već postoji: Ime za dijete! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ime nerođenom detetu Senad, Suad, Mustafa, Mudžafir, Dženan, Luka, Silan, Masluk, Selim, Đuka...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ime nerođenom detetu Citat:
ja sam nabrojala deset imena...![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djete dijete, ime, ime nerodjeno dete, nerodeno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:03.

ja sam nabrojala deset imena...