| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ime nerođenom detetu u Društvo forumu; Pa di cete ciganska i muslimanska? Neka bude Pinki... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ime nerođenom detetu šaban mlađi
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ime nerođenom detetu Achmet, Adis, Amra, Asfaltin, Atif, Sanela, Azra, Baklava, Besa, Dimija, Dino, Džemba, Džena, Dženan, Đazmin, Đemba, Đemo, Đena, Đuka, Enver, Erik, Ermenđildo, Esad, Esma, Fata, Fatmirka, Gedora, Hakala, Hakan, Halid, Hamdija, Hamuš, Hasan, Ibanez, Ibrica, Karlo, Kebab, Kemal, Kemo, Konan, Krešo, Lolek, Luka, Masluk, Mirsel, Mudžafir, Muharem, Mustafa, Nađefazida, Palmenida, Pinki, Rambo, Robokap, Asfaltina, Safet, Samanta, Samohodka, Sebastian, Elisabeth, Selim, Selma, Senad, Serž, Silan, Snješko, Spasoje, Suad, šaban mlađi, Šampit, Šarafciger, Šeherezada, Šemsudin, Tufahija
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ime nerođenom detetu Jeste primjetili kako su naprimjer u životu Stele i Astre, i takva slična imena uvik imaju nekakvu poveznicu.... Uvik je Stela (na primjer) Stela, stvarno imam osjećaj da su ljudi pojedinog imena uvijek nekako slični po karakteru (možda se varam , ali tako razmišljam...)Meni je od ženskih imena jako drago Marina.... malo je dalmatinski đir, ali mi se sviđa... Šabane - Marina... ![]() A šta niste pitali jel muško il žensko....oćete se iznenadit ili... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ime nerođenom detetu Achmet, Adis, Amra, Asfaltin, Asfaltina, Atif, Azra, Baklava, Besa, Dimija, Dino, Džemba, Džena, Dženan, Đazmin, Đemba, Đemo, Đena, Đuka, Elisabeth, Enver, Erik, Ermenđildo, Esad, Esma, Fata, Fatmirka, Gedora, Hakala, Hakan, Halid, Hamdija, Hamuš, Hasan, Ibanez, Ibrica, Karlo, Kebab, Kemal, Kemo, Konan, Krešo, Lolek, Luka, Lutvo, Masluk, Minka, Mirsel, Mudžafir, Muharem, Munir, Mustafa, Nađefazida, Palmenida, Pinki, Rambo, Robokap, Sabaheta, Safet, Samanta, Samohodka, Sanela, Sebastian, Selim, Selma, Senad, Serž, Silan, Snješko, Spasoje, Suad, Šaban mlađi, Šampit, Šarafciger, Šeherezada, Šemsudin, Tufahija
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ime nerođenom detetu Nakupilo se imana ![]() A nakraju ćeš dijete nazvat kako žena kaže ![]() Muško - Muhamed, Marinko, Siniša, Vatroslav, Žarko, Uglješa... Žensko - Melisa Samo jedno žensko jer mislim da je predobro ime ![]() Nadam se da će ti ova imena pomoći u odabiru mezimice/mezimca.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ime nerođenom detetu Achmet, Adis, Amra, Asfaltin, Asfaltina, Atif, Azra, Baklava, Besa, Dimija, Dino, Džemba, Džena, Dženan, Đazmin, Đemba, Đemo, Đena, Đuka, Elisabeth, Enver, Erik, Ermenđildo, Esad, Esma, Fata, Fatmirka, Gedora, Hakala, Hakan, Halid, Hamdija, Hamuš, Hasan, Ibanez, Ibrica, Karlo, Kebab, Kemal, Kemo, Konan, Krešo, Lolek, Luka, Lutvo, Marinko, Masluk, Melisa, Minka, Mirsel, Mudžafir, Muhamed, Muharem, Munir, Mustafa, Nađefazida, Palmenida, Pinki, Rambo, Robokap, Sabaheta, Safet, Samanta, Samohodka, Sanela, Sebastian, Selim, Selma, Senad, Serž, Silan, Siniša, Snješko, Spasoje, Suad, Šaban mlađi, Šampit, Šarafciger, Šeherezada, Šemsudin, Tufahija, Uglješa, Vatroslav, Žarko
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ime nerođenom detetu Evo nekoliko prijedloga: Wolfgang,Ludvig,Mesija,Ugljen - Razlicita imena iz svijeta
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
| Tagovi: djete dijete, ime, ime nerodjeno dete, nerodeno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:51.

, ali tako razmišljam...)