| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ime nerođenom detetu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Nakupilo se imana A nakraju ćeš dijete nazvat kako žena kaže Nadam se da će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: ime nerođenom detetu Citat:
![]() dajte ljudi malo mašte, sve mi neka standardna imena dajete. Hteo bi da dete ima ime kakvo niko nema, da je poseban u svetu.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ime nerođenom detetu Prdomix,Ruzmarin,Cement,Tarzan,Belivoj,Sabahudin,Ratovoj,Mirovoj,Nokia,Fabro,Cementina,Lopata...........
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: ime nerođenom detetu Citat: ![]() ![]() ![]() "Nadjenuti nekome ružno ime, znači doslovno ga istrgnuti iz središta božanskoga okoliša i postaviti ga u okoliš nesretne đavolje nesmirenosti i bezavičajnosti. Sa stanovišta normativnih izvora islama, ružno ime je jednako bezimenosti. Poslanik u svojim hadisima upozorava muslimane da ne daju svojoj djeci nadimke i da ih tim nadimcima ne zovu. Obaveza je svakoga muslimana da se u svakodnevnoj komunikaciji dozivaju pravim i izvornim islamskim imenima."
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ime nerođenom detetu Achmet, Adis, Amra, Asfaltin, Asfaltina, Atif, Azra, Baklava, Belivoj, Besa, Cement, Cementina, Dimija, Dino, Džemba, Džena, Dženan, Đazmin, Đemba, Đemo, Đena, Đuka, Elisabeth, Enver, Erik, Ermenđildo, Esad, Esma, Fabro, Fata, Fatmirka, Gedora, Hakala, Hakan, Halid, Hamdija, Hamuš, Hanifa, Hasan, Hikmet, Ibanez, Ibrica, Karlo, Kebab, Kemal, Kemo, Konan, Krešo, Lolek, Lopata, Ludvig, Luka, Lutvo, Marinko, Masluk, Melisa, Mesija, Minka, Mirovoj, Mirsel, Mudžafir, Muhamed, Muharem, Munir, Mustafa, Nađefazida, Nokia, Palmenida, Pinki, Prdomix, Rambo, Ratovoj, Robokap, Ruzmarin, Sabaheta, Sabahudin, Safet, Samanta, Samohodka, Sanela, Sebastian, Selim, Selma, Senad, Serž, Silan, Siniša, Snješko, Spasoje, Suad, Šaban mlađi, Šampit, Šarafciger, Šeherezada, Šemsudin, Tarzan, Timur, Tufahija, Ugljen, Uglješa, Vatroslav, Wolfgang, Žarko
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: djete dijete, ime, ime nerodjeno dete, nerodeno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:11.