Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi ime nerođenom detetu u Društvo forumu; pa neće imati valjda sva ta imena...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-03-08, 14:51   #61 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,354
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto
Re: ime nerođenom detetu

pa neće imati valjda sva ta imena
Clank je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 14:54   #62 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: Clank Pogledaj Poruke
pa neće imati valjda sva ta imena
neće al da ljudi ne listaju, imaju na jednom mestu sve. Lepo mi je Rafael, Razvika, Karlo i Sugestija
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 20:42   #63 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 250
krizma7 se izdvaja iz mase

Samtam, Bostan,Krotram
Sekeljka, Maljava,Vatamunja
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 22:47   #64 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-03-07
Poruka: 25
ozone se izdvaja iz mase

imash brate imena za josh 20 komada koja sljede
shala mala....
OT: M-pljugislav, daim,burim,sultan,fakim
Ž-ramiza,marijuča
ozone je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 22:51   #65 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,495
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
za to ime me vežu lijepe uspomene

Esma, Selma, Azra... Prekrasna su mi, nekako nestvarno zvuče

Muška baš i ne znam
Meni isto Esma i Selma, a Sanela se zove moja najbolja prijateljica.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 00:21   #66 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar

Danas je ženu malo ufatilo. Neki me nagovaraju da idem u bolnicu a neki da rodi kodkuće. Mene je moja majka rodila dok je išla po cesti. Sagnula se rodila, zamotala me u svoju rubinu i krenula dalje. Neki me opet nagovaraju da odem u bolnicu. Mene strah bolnice više nego samog benge (vraga). Brat me nagovara slikaj plića vidiš kako kašlješ. Ma ja mu kažem kašljaču il sliko il ne, osim toga imam aparat kodkuće pa ću sam da se slikam, zajebhavam ga. Znam da on misli na onu sliku gde se rebra vide. Nego da se vratim temi. Mnogo me sad u razmišljanje dadoste. Ovako mnogo imena još nisam video. Fala svima na pomoći sada tek dolaze muek za koje da se odlučim. Zadnje dvoje što se rodilo zovu se davorin i luka. Rekoh ovde žive pa da im budelakše u društvu. Mi ih zovemo avorin i cule. U školi je bitno da se prilagode lakše. Eto mislim da ću da izaberem za mušku neko hrvatsko ime a za žensko, pošto će da se uda kad poraste za mevrudina sina beharije će dajoj dam leila, neiđa, esma il nešto tako a sviđa mi se i emina koja me podseća na staru pesmu alekse šantića sevdalinku, a peva himzo polovina. Pesma kada ju ćujem zaplaćem, peva o nesretnoj ljubavi. Danas sam puno pijo. Razmišljo sam da napravim slavlje negde u 7 ili 8 mesec da zakoljem tele i sve da vas pozovem. ko dođe dođe al još ćemo da se ćujemo. Ništa ne obečajem samo bi hteo da tako bude. Malo sam na forumu, puna kuća pa ne nađem baš vreme. Trudiću se da izvestim pravovremeno. Evo spisak dosad imena.

Achmet, Adis, Amra, Asfaltin, Asfaltina, Atif, Azra, Baklava, Belivoj, Besa, Bostan, Cement, Cementina, Dimija, Dino, Džemba, Džena, Dženan, Đazmin, Đemba, Đemo, Đena, Đuka, Elisabeth, Enver, Erik, Ermenđildo, Esad, Esma, Fabro, Fata, Fatmirka, Gedora, Hakala, Hakan, Halid, Hamdija, Hamuš, Hanifa, Hasan, Hikmet, Ibanez, Ibrica, Karlo, Kebab, Kemal, Kemo, Konan, Krešo, Krotram, Sekeljka, Lolek, Lopata, Ludvig, Luka, Lutvo, Maljava, Marinko, Masluk, Melisa, Mesija, Minka, Mirovoj, Mirsel, Mudžafir, Muhamed, Muharem, Munir, Mustafa, Nađefazida, Nokia, Palmenida, Pinki, Prdomix, Rambo, Ratovoj, Robokap, Ruzmarin, Sabaheta, Sabahudin, Safet, Samanta, Samohodka, Samtam, Sanela, Sanela, Sebastian, Selim, Selma, Senad, Serž, Silan, Siniša, Snješko, Spasoje, Suad, Šaban mlađi, Šampit, Šarafciger, Šeherezada, Šemsudin, Tarzan, Timur, Tufahija, Ugljen, Uglješa, Vatamunja, Vatroslav, Wolfgang, Žarko
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:19   #67 (permalink)
Akademik Foruma

evo žena rađa, pa odlučio zbog lakše integracije dece u društvu, daču mu hrvatsko ime. Omogučiću mu školovanje da ima budučnost. Neka završi zanat i bude svoj. Luka i Davorin su deca od kad sam došao u hrvatsku pa ću ovom zadnjem dati ime Karlo ili Karla evo počela žena da rađa pa nek joj je sa srećom. Idem ja sada ćekati a ovo se može slobodno zaključati nema više tu šta da se kaže.
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:33   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,394
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Šabane sretno! Nek su samo djeca živa i zdrava
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 10:20   #69 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,354
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

jel žena rodila već
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 09:31   #70 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,667
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

i kako se zove novi clan.......
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djete dijete, ime, ime nerodjeno dete, nerodeno

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113