| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ime nerođenom detetu u Društvo forumu; pa neće imati valjda sva ta imena... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #66 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ime nerođenom detetu Danas je ženu malo ufatilo. Neki me nagovaraju da idem u bolnicu a neki da rodi kodkuće. Mene je moja majka rodila dok je išla po cesti. Sagnula se rodila, zamotala me u svoju rubinu i krenula dalje. Neki me opet nagovaraju da odem u bolnicu. Mene strah bolnice više nego samog benge (vraga). Brat me nagovara slikaj plića vidiš kako kašlješ. Ma ja mu kažem kašljaču il sliko il ne, osim toga imam aparat kodkuće pa ću sam da se slikam, zajebhavam ga. Znam da on misli na onu sliku gde se rebra vide. Nego da se vratim temi. Mnogo me sad u razmišljanje dadoste. Ovako mnogo imena još nisam video. Fala svima na pomoći sada tek dolaze muek za koje da se odlučim. Zadnje dvoje što se rodilo zovu se davorin i luka. Rekoh ovde žive pa da im budelakše u društvu. Mi ih zovemo avorin i cule. U školi je bitno da se prilagode lakše. Eto mislim da ću da izaberem za mušku neko hrvatsko ime a za žensko, pošto će da se uda kad poraste za mevrudina sina beharije će dajoj dam leila, neiđa, esma il nešto tako a sviđa mi se i emina koja me podseća na staru pesmu alekse šantića sevdalinku, a peva himzo polovina. Pesma kada ju ćujem zaplaćem, peva o nesretnoj ljubavi. Danas sam puno pijo. Razmišljo sam da napravim slavlje negde u 7 ili 8 mesec da zakoljem tele i sve da vas pozovem. ko dođe dođe al još ćemo da se ćujemo. Ništa ne obečajem samo bi hteo da tako bude. Malo sam na forumu, puna kuća pa ne nađem baš vreme. Trudiću se da izvestim pravovremeno. Evo spisak dosad imena. Achmet, Adis, Amra, Asfaltin, Asfaltina, Atif, Azra, Baklava, Belivoj, Besa, Bostan, Cement, Cementina, Dimija, Dino, Džemba, Džena, Dženan, Đazmin, Đemba, Đemo, Đena, Đuka, Elisabeth, Enver, Erik, Ermenđildo, Esad, Esma, Fabro, Fata, Fatmirka, Gedora, Hakala, Hakan, Halid, Hamdija, Hamuš, Hanifa, Hasan, Hikmet, Ibanez, Ibrica, Karlo, Kebab, Kemal, Kemo, Konan, Krešo, Krotram, Sekeljka, Lolek, Lopata, Ludvig, Luka, Lutvo, Maljava, Marinko, Masluk, Melisa, Mesija, Minka, Mirovoj, Mirsel, Mudžafir, Muhamed, Muharem, Munir, Mustafa, Nađefazida, Nokia, Palmenida, Pinki, Prdomix, Rambo, Ratovoj, Robokap, Ruzmarin, Sabaheta, Sabahudin, Safet, Samanta, Samohodka, Samtam, Sanela, Sanela, Sebastian, Selim, Selma, Senad, Serž, Silan, Siniša, Snješko, Spasoje, Suad, Šaban mlađi, Šampit, Šarafciger, Šeherezada, Šemsudin, Tarzan, Timur, Tufahija, Ugljen, Uglješa, Vatamunja, Vatroslav, Wolfgang, Žarko
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ime nerođenom detetu evo žena rađa, pa odlučio zbog lakše integracije dece u društvu, daču mu hrvatsko ime. Omogučiću mu školovanje da ima budučnost. Neka završi zanat i bude svoj. Luka i Davorin su deca od kad sam došao u hrvatsku pa ću ovom zadnjem dati ime Karlo ili Karla evo počela žena da rađa pa nek joj je sa srećom. Idem ja sada ćekati a ovo se može slobodno zaključati nema više tu šta da se kaže. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ime nerođenom detetu Šabane sretno! Nek su samo djeca živa i zdrava ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: djete dijete, ime, ime nerodjeno dete, nerodeno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:15.

Grijesiti je ljudski ...