| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Iran - UPOZORENJE: Neke slike mogu prouzročiti stres i traumu!! u Društvo forumu; WOMEN DEPRESSION There is no Homosexual in the Iran. You wonder why? IRANIAN JUSTICE... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| banned | Re: Iran - UPOZORENJE: Neke slike mogu prouzročiti stres i traumu!! dao bi repe za temu, koja je dakako dobra, ali to je problem s kojim će se oni morati suočiti i riješiti kao što su ta pitanja riješavale i zapadne demokracije, nažalost u ovo doba, nama to služi za diverzija sa problema koje mi imamo i ne riješavamo ih. Mi smo dakako prevazišli ove probleme, ali nezaboravimo što se kod nas radilo u ime vjere, patriotizma/nacionalizma, i nije nitko upirao prst u nas pa smo to riješili, riješit će i oni svoje demone, a mi moramo svoje.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Iran - UPOZORENJE: Neke slike mogu prouzročiti stres i traumu!! tako je, faraon mudro zbori
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 610
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iran - UPOZORENJE: Neke slike mogu prouzročiti stres i traumu!! Nisu ove slike potresne, potresno je kad lik u Hrvatskoj "demokraciji" ima po 40-50 prijava i prekrsaja (prometni ili obicni krimanal,nevazno kojih),a niko nista ne poduzima, potresno je kad Hrvatski general godinama maltretira okolinu a niko mu nista ne smije, potresno je kad lik u Makarskoj pregazi cure na zebri ,a za kaznu dobije skolovanje u Svicarskoj jer je iz drustveno prihvatljve obitelji. Potresno je kad je kriminal i bogacenje preko noci IN ,a posten rad je za idiote koji rade za 3000-4000kn. Potresno je kad Hr vlada daje oprost srpskim zlocincima koji su ubijali i palili po Hr. Neke od metoda sa slika bi bez razmisljanja potpisao za primjenu u Lijepoj Nasoj, pa bi mozda i kod nas bilo manje potresnih dogadaja.
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| banned | Re: Iran - UPOZORENJE: Neke slike mogu prouzročiti stres i traumu!! Citat:
kao što sam i rekao, samo mi možemo poboljšati naše društvo, a ne samilost nad tuđim mukama. još si zaboravio spomenit bacanje hrvatske zemlje u bescjenje u ruke bahatih bogatuna kojim nije ni stalo do te zemlje.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.