Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Iran - UPOZORENJE: Neke slike mogu prouzročiti stres i traumu!! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh kao što sam i rekao, samo mi možemo poboljšati naše društvo, a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-04-08, 18:19   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 667
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto
Re: Iran - UPOZORENJE: Neke slike mogu prouzročiti stres i traumu!!

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
kao što sam i rekao, samo mi možemo poboljšati naše društvo, a ne samilost nad tuđim mukama.

još si zaboravio spomenit bacanje hrvatske zemlje u bescjenje u ruke bahatih bogatuna kojim nije ni stalo do te zemlje.
Nisam zaboravio,ali ko bi nabrojao sve strasne stvari koje nas svakodnevno bombardiraju, meni je vazno da ljudi kuze smisao mojeg izlaganja, od kojeg ionako nema nikakve koristi,al eto bar je meni da dusi mrvicu lakse
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 20:46   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

strasno

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 20:58   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,874
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Demokracija se vidi u punom sjaju u Iranu...
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 22:02   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-12-07
Godina: 15
Poruka: 142
tinab14 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku tinab14

cega sve nema na ovom svijetu...
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 07:30   #15 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 715
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
bez brige, sad ce doci ameri da spase jadan narod i spase energetske izvore
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 12:08   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Jbt, pa ovo je potpuno neljudski...Strašno!!! Ja ne znam kako mogu ljudi to uživo i da gledaju pošto se u pozadini na svakoj slici vidi masa koja gleda i sluša to...Katastrofa!
Star 26-04-08, 13:01   #17 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke

Ne zna se je li gora ta ili ova balkanska!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 13:17   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: omahen Pogledaj Poruke
Nisu ove slike potresne, potresno je kad lik u Hrvatskoj "demokraciji" ima po 40-50 prijava i prekrsaja (prometni ili obicni krimanal,nevazno kojih),a niko nista ne poduzima,
tanka je crta između slobode građana i zatvaranja počinitelja. kažeš niko ništa ne poduzima. šta bi tribalo? zatvoriti ga... kažeš 50 prijava. znaš šta je prijava? papir na kojemu neko nešto napiše. ako ja na 50ak papira napišen da si kra, ubija, pljačka, vozija pijan i pošaljen ih policiji, državnon odvjetništvu, šta da s tobon radimo dok se ne dokaže da je to plod moje mašte. da te zatvorimo u lepoglavu, obisimo na sablju bana jelačića, iskopamo ti oko...

Citat:
potresno je kad lik u Makarskoj pregazi cure na zebri ,a za kaznu dobije skolovanje u Svicarskoj jer je iz drustveno prihvatljve obitelji.
to jednostavno nije istina. taj lik je dobija kaznu kakvu zaslužuje i kakvu inače dobijaju likovi njegovih godina za takva djela. nikakvo školovanje u švicarskoj. to su novinarske floskule. i jednostavno nisu istinite.

Citat:
Potresno je kad je kriminal i bogacenje preko noci IN ,a posten rad je za idiote koji rade za 3000-4000kn.
dobrodoša u kapitalizam

Citat:
Potresno je kad Hr vlada daje oprost srpskim zlocincima koji su ubijali i palili po Hr.
opet nije istina. ni jedan ratni zločin nije oprošten. to su predizborne floskule desničara ala pašalić, ivanković, i slični

Citat:
Neke od metoda sa slika bi bez razmisljanja potpisao za primjenu u Lijepoj Nasoj, pa bi mozda i kod nas bilo manje potresnih dogadaja.
da se takve metode primjenjuju na tebi ne bi tako govorija
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 15:27   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 667
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Otac mladica koji je pregazio 16-godisnje Makaranke: Moj sin je dobio iznadprosjecnu kaznu zbog mene

AKO je prvotno Ivan Primorac osuđen na dvije i pol
godine zatvora zbog prometne nesreće u kojoj su poginule dvije 16-godišnje Makaranke, otac osuđenog mladića Marijan Primorac smatra kako se zapravo sudilo njemu, a ne njegovom sinu, te da je njegov sin tako "visoku" kaznu dobio samo zbog njega.

"Prema mojim saznanjima moj sin je dobio iznadprosječnu kaznu, što se može provjeriti na drugim sudovima. Odvjetnici moga sina imali su uvid u nekoliko dosadašnjih presuda za slične slučajeve.? ? izjavio je Marijan Primorac u razgovoru za Jutarnji list dodajući kako zna za jedan slučaj u Sinju, "koji je pravno bio mnogo gori", a počinitelj je dobio kaznu u visini od jedne godine zatvora. Primorac je dodao kako su odvjetnici očekivali da će kazna biti još više smanjena.

Naime, Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Splitu je u četvrtak snizilo za šest mjeseci zatvorsku kaznu Ivanu Primorcu, kojeg je Općinski sud u listopadu 2004. osudio na dvije i pol godine zatvora zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale dvije šesnaestogodišnjakinje iz Makarske, Ana Andrijašević i Kate Erceg. U obrazloženju odluke Izvanraspravnog Vijeća između ostalog stoji kako je "prvostupanjski sud podcijenio podatke da mladić, kojem su kao maloljetniku skupocjeni automobil kupili roditelji, potječe iz društveno prihvatljive obitelji".

Iako cjelokupna hrvatska javnost smatra kako je zapravo olakotna okolnost to što je Ivan Primorac sin jednog od najutjecajnijih i najmoćnijih poslovnih ljudi u Hrvatskoj i BiH, Marijan Primorac ne misli tako.

Naime, otac osuđenog mladića rekao je kako je imao osjećaj da se tijekom kaznenog postupka sudi njemu, a ne njegovom sinu.

"Ja ne kažem da nisam sukrivac u tome što je moj sin došao do automobila, ali, ako sam sukrivac, trebalo je suditi meni, a ne mome sinu." ? kazao je Primorac, inače zastupnik Tvornice duhana Rovinj za BiH, vlasnik Prve sportske kladionice, te vlasnik i suvlasnik brojnih drugih poduzeća u Hrvatskoj i BiH.

Primorac je u razgovoru za Jutarnji rekao kako se želi ispričati roditeljima poginulih djevojaka, ako ih pogađaju njegove izjave, te im još jednom želi izraziti sućut. "Moja obitelj svaki dan moli Boga za njih, kao i za našeg sina, zbog tragedije i boli koja im je nanesena." ? izjavio je Primorac.

Dodao je kako se očevima poginulih djevojaka zahvaljuje što su se tijekom suđenja držali "prepošteno", te kako on sam sigurno ne bi bio tako korektan da se njemu dogodilo isto što i njima.

Pitamo se, zaista, što bi učinio gospodin Primorac, da se njemu, kao jednom od najutjecajnijih i najmoćnijih ljudi u Hrvatskoj i BiH, dogodilo nešto slično što i obiteljima poginulih djevojaka. Krivac bi vjerojatno završio na dulje vrijeme iza rešetaka.

Izvor fotografije: Jutarnji list

Posto ovo nema veze sa Iranom i onim sto je autor topica htio reci,odustajem od daljnje rasprave i off-a

Zadnji Uredio omahen : 26-04-08 u 15:31.
omahen je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 15:30   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

neman šta dodat na ovo
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111