| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Islam " pretnja zla " u Društvo forumu; kako vjerovati nekome ko je musliman.Nemaju trunke dostojanstva prema ženama,samo se kote a žive u gorim uvjetima od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-08 Godina: 34
Poruka: 10
![]() | Islam " pretnja zla " kako vjerovati nekome ko je musliman.Nemaju trunke dostojanstva prema ženama,samo se kote a žive u gorim uvjetima od mojih svinja,ne poštuju druge kulture i vjere ,a najgore od svega klanjaju se smrti.Kako živjeti pored takvih!di je adolf sada?![]() ![]() |
| |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Islam " pretnja zla " Što je tebe potaklo na ovo ja ne shvaćam, sad što nekolicina ljudi (muslimanske vjere) ruši svijet tj. nije normalno, odmah su svi muslimani luđaci i trebalo bi ih poubijat, to bi bilo ravno genocidu!!! Musliman nisam, katolik ali koliko znam muslimani jako priznaju našu vjeru, za njih je Isus najveći prorok poslije Muhameda!!! A prizivat Hitlera, to definitivno nije u redu, oprosti ako si stariji, ali jesi li ti živio u to vrijeme ili jesi barem čuo što su sve radili ljudima?!?! Ja se na same priče o Hitleru zgrozim, na njega!!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam " pretnja zla " Citat:
![]() Dragi moj ti pojma nemaš o Islamu ni o životu ... da si koji put stupio nogom van svog sela shvatio bi kakve si sada gluposti izrekao... Iskreno...žao mi te je ![]() | |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Islam " pretnja zla " Citat:
vidim ti si mix jednog humanog čovika i kulturnjaka ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Tagovi: svinja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:31.

kako vjerovati nekome ko je musliman.Nemaju trunke dostojanstva prema ženama,samo se kote a žive u gorim uvjetima od mojih svinja,ne poštuju druge kulture i vjere ,a najgore od svega klanjaju se smrti.Kako živjeti pored takvih!di je adolf sada?